Комикът КевинХарт се отказа да води предстоящата церемония за наградитеОскар,

...
Комикът КевинХарт се отказа да води предстоящата церемония за наградитеОскар,
Коментари Харесай

Кевин Харт отказа да води церемонията за наградите Оскар

Комикът Кевин Харт се отхвърли да води идната гала за премиите Оскар , откакто бяха припомнени негови неуместни смешки по адрес на половите малцинства, оповестиха международните осведомителни организации.

Веднага откакто Кевин Харт беше определен за водещ на 91-ата гала за премиите Оскар , Съюзът на гейовете и лесбийките против клеветата ( GLAAD ) се свърза с излъчващата церемонията телевизия Ей Би Си, с Академията за кинематографично изкуство и просвета и мениджърите на артиста, с цел да " разиска неговата хомофобска изразителност и изяви в предишното ".

Припомнено е и шоу на комика от 2010 година, в което Кевин Харт споделя: " Ако мога да попреча на сина си да стане гей, ще го направя ".

Първоначално Харт призова негативността да спре и съобщи, че няма да разреши " тази полуда " да го изплаши . Той увери също, че обича всички. Но след това артистът разгласява видео, в което афишира, че повече няма да се извинява за остарели свои изявления,за които се е извинявал нееднократно и се отхвърля да бъде водещ на Оскарите:              

A post shared by (@kevinhart4real) on Dec 6, 2018 at 7:31pm PST
„ Получих позвъняване от Академията, общо взето ми споделиха да се извиня за туитове от 2009-2010 година или ще би трябвало да намерят различен водещ за церемонията. Казах им, че няма да се извиня . Причината – към този момент няколко пъти съм го правил. И нееднократно съм обяснявал какъв човек съм в този момент за разлика оттогава. Правил съм го. И нямам желание да го върша още веднъж.
 
Същото количество сила, което беше вложено, с цел да бъдат открити тези туитове, можеше да бъде употребявано в откриването на отговорите, които съм давал по тази тематика години наред. Храним троловете и ги награждаваме за стореното от тях. Но аз няма да го направя! Аз ще бъда себе си, няма да отстъпя!-->
 
Благодаря на Академията за опцията, която ми дадоха, правя оценка я, само че ще пропусна. Без неприятни усеща “.

Когато във вторник беше разгласен за водещ на церемонията за премиите Оскар, Кевин Харт сподели, че това е " опцията на живота му ".              

A post shared by (@kevinhart4real) on Dec 4, 2018 at 5:01pm PST

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР