Комикът Дейв Шапел е нападнат по време на стендъп-шоу на

...
Комикът Дейв Шапел е нападнат по време на стендъп-шоу на
Коментари Харесай

Комикът Дейв Шапел беше нападнат на сцената на фестивал в Лос Анджелис

Комикът Дейв Шапел е атакуван по време на стендъп-шоу на фестивал в Лос Анджелис на 3 май. 

Шапел не е потърпевш съществено, само че случаят се трансформира във водеща вест в американските медии и обществени мрежи. 

Видеозаписи демонстрират по какъв начин незнаен човек се качва на сцената, до момента в който Шапел приказва на публиката на фестивала " Netflix is a Joke ".

Нападателят се втурва към комика и го блъска, след което се пробва да избяга от сцената. 

Мъжът е арестуван от охранителите на събитието и чиновници от екипа на артиста. 

Variety показва, че уредниците на фестивала не разрешават потреблението на мобилни телефони от феновете по време на комедийните осъществявания, заради което свидетелствата за случая са нищожни. 

Кратките клипове, които се появиха в Twitter, демонстрират, че Шапел резервира хладнокръвие макар офанзивата и продължава с шоуто си, като няма забележими пострадвания. 

Това е вторият случай с показно принуждение против комедиант след шамара, който Уил Смит удари на Крис Рок по време на церемонията за премиите " Оскар " през март, предизвикан от неуместна смешка на водещия с външния тип на Джейда Пинкет-Смит. 

По съвпадане - Крис Рок се оказва измежду участниците в шоуто на Шапел на 3 май. Един от клиповете от нощта на фестивала демонстрират, че Рок се качва на сцената малко след офанзивата против Шапел и се майтапи " Това да не беше Уил Смит? ". 

Дейв Шапел беше подложен на съществени рецензии от страна на LGBTQ-общността в Америка поради комедийното си шоу " The Closer ", което се излъчва по Netflix. В него чернокожият артист подлага на критика двойния стандарт в отбраната на правата на половите малцинства на фона на систематичния расизъм. 

През октомври 2021 година Netflix отхвърлиха да смъкват шоуто му от каталога си макар външния напън от страна на LGBT-общността и вътрешното неодобрение на част от чиновниците в стрийминг-платформата, които заплашиха със стачка. 

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР