Комик №1 Димитър Рачков е готов да стане баща отново,

...
Комик №1 Димитър Рачков е готов да стане баща отново,
Коментари Харесай

Рачков става баща на 50 г.

Комик №1 Димитър Рачков е подготвен да стане татко още веднъж, въпреки през идния септември да навършва 50 години. С 22-годишната му другарка Анита обмисляли съществено концепцията за общи наследници и артистът не се тормозил от това да бъде баща в по-зряла възраст, стига да му било писано, написа вестник " Ретро ".

Младата му възлюбена, с която се сгодиха скрито, до момента не е изпитвала щастието да бъде майка, до момента в който Рачков има един наследник Димитър, кръстен на него, плод на любовта му със сценаристката Христина Апостолова, сегашна жена на продуцента Евтим Милошев. Митко-младши е в тийнейджърска възраст, несъмнено чудесно с младата избраница на татко си и постоянно им гостува в къщата им край Панчарево.

От връзката си с някогашната си партньорка Мария Игнатова комикът няма отроче, въпреки до момента в който бяха двойка с русокоската да не криеха, че желаят дете. След тежката разлъка, която претърпяха, двамата най-сетне са заровили томахавките и демонстрираха, че са загърбили неприятните усеща един към различен пред многомилионната тв публика на „ Като две капки вода “, където Мария бе посетител в журито в предходното предаване. С Рачков се прегърнаха и целунаха на сцената, а той даже ѝ сервира голям букет с цветя, шегувайки се, че е добре, че няма да ѝ се постанова да прави оценка него, тъй като бил „ преоценена стока “.

Припомняме, че Игнатова се омъжи за интелектуалеца Ивайло Нойзи Цветков след разлъката с артиста, само че има защо да завижда на наследницата си в сърцето на Рачков. Приятелката му Анита непрекъснато демонстрира в обществените мрежи сантименталните жестове, с които водещият на „ Капките “ я изненадва. За Деня на влюбените той бе посипал цялата им къща в розови листенца, балони със сърца, а на централно място в дома им бе приготвил за обичаната си голям букет с цветя – все жестове, които до момента не е правил за половинките си. 22-годишната моделка е утвърдена и от родителите на Рачков за снаха, а това се случило на предходната Коледа, когато двамата им гостували на специфична празнична вечеря във вилата им в Твърдица.

Откакто е с артиста, хубавицата към този момент не се снима гола в музикални клипове и е загърбила съвсем напълно моделските си задължения, защото Рачков е легендарен със своята ревнивост. Тя разчитала финансово най-вече на него и заработвала по някой лев от реклами в обществените мрежи, където натрупа известност и публика още веднъж около връзката си с един от най-известните българи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР