Комична е истерията ти за моята кандидатура за БФС, Кирчо,

...
Комична е истерията ти за моята кандидатура за БФС, Кирчо,
Коментари Харесай

Наско Сираков попиля „специалистът“ по футбол Кирил Домусчиев

Комична е нервността ти за моята кандидатура за БФС, Кирчо, която е плод на твоята фикция и на кръга към теб!
„ ДО КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, „ експертът “ по футбол

ОТГОВОР ОТ НАСКО СИРАКОВ, експертът по футбол

Днес с удивление прочетох, че Кирчо от Делиормана, обикаляйки студиа и уеб сайтове е намесил и моето име в следващия си медиен залп. Разбира се, че нямаше да взема отношение, в случай че ставаше въпрос за параходи и яхти. Там си ги мерят с вицепремиера.

Но той решил да прави обществена оценка за това дали ставам или не ставам за футбол. Днес ще му отговоря доста малко:

Кирчо, за още 20 години да си купиш Тв- правата за българското състезание, за идващите 20 години да си купиш шампионата на България по футбол, отново единствено ще сънуваш, че можеш да достигнеш Сираков във футбола! Продължавайте с твоите 100-150 фена със сандвичи в ръка (знам от кое място са им сандвичите) да скандирате “ българи юнаци “ на вашите мачове, а аз гледайки ще се опитам да видя повече от от едно българче в тима – Светльо Дяков, неизвестно по какъв начин попаднал в тима. Няма що, голям принос и голяма изгода за българския футбол…

От медийните ти изказвания през днешния ден разбирам, че с каквото и да реша да се занимавам, ще би трябвало да те запитвам ставам или не ставам. Не знам по какъв начин ти ги ражда главата тия, Кирчо? И друго разбрах: Щял съм да се кандидатирам за президент на БФС. Комична е нервността ти за моята кандидатура, Кирчо, която е плод на твоята фикция и на кръга към теб! Такава кандидатура няма, но кво ти пука. Кирчо, аз нямам лични медии (затова употребявам тази на жена ми във фейсбук), медийни войни не разтварям, само че от медийни войни никак не се тревожа, да си го знаеш! Защо си мисля, че патроните, с които ме отстрелваш имат друга задача… Успокой се малко, стой се, ГЪРМЯН ВЪЛК СЪМ! Да си знаеш, че няма да ти е елементарно с пушката против мен…. “, написа НАСКО СИРАКОВ. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР