Комичен ход за аплодиране на крака в залата на Мирослав

...
Комичен ход за аплодиране на крака в залата на Мирослав
Коментари Харесай

СМЯХ В ЗАЛАТА: Аплодират на крака Мирослав Иванов

Комичен ход за приветстване на крайници в залата на Мирослав Иванов поради настояването на оставката му от страна на ПГ на ГЕРБ провокира шефът на Народно събрание Никола Минчев. В умозаключение на изявлението си в отбрана на личното си вице, освен това съпартиец, Минчев прикани сътрудниците си да изразят поддръжката си с пърпорене, а " Промяната " дори реши да стане на крайници, което провокира смях от страна на герберските банки.

" Като цяло Иванов едва ли може самичък да провокира вълнения. Това може да направи група народни представители, тръгнали към трибуната ", означи Минчев.

И пита: " Но има ли методичност на превишаване на правата, на несъблюдение на отговорностите? Не останах с такова усещане. А точно методичност се изисква, сътрудници. Поради това изрично считам, че в сегашния случай настояването е лишено от учредения, с цел да се гласоподава отстраняването на зам.-председателя ", уверен е народен представител номер 1.

Според него ролята на шефовете на парламентарните групи е основна. Оставката на Иванов бе поискана, откакто лиши думата точно на шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова предходната седмица.

" За 5 месеца и половина си дадох сметка, че ролята на ръководителите е извънредно значима. Тежка е вашата роля. Шефът на ПГ е капитан на тима ", подсети Никола Минчев. И добави:

" Няма неприятно ". Тази значителност на ръководителя съгласно шефа на депутатите дава опция за по-висока степен на приемливост, когато се касаело за по-незначителни престъпвания на правилника. Например при превишаване на времето за изявления.

" А декларацията продължи над 12 минути вместо написаните по правилника 10 минути. Смятам, че господин Иванов вярно не прекъсна госпожа Атанасова, тъй като това е духът - дух на почитание и към опозицията, както и към парламентаризма и политическия плурализъм ", аргументира се в отбраната си на Мирослав Иванов в отбраната му.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР