коментира ситуацията с вратарите в . Италианският национал пристигна на

...
коментира ситуацията с вратарите в . Италианският национал пристигна на
Коментари Харесай

Донарума за вратарската ситуация в ПСЖ: Нещата трябва да се променят

разяснява обстановката с вратарите в. Италианският национал дойде на “Парк Де Пренс ” предишния сезон като свободен сътрудник. Този сезон той си делеше титулярното място в ПСЖ дружно с. Донарума игра в 22 мача във всички шампионати, а Навас в 24. Според мнозина представянето на националът на бе по-силно, а италианецът се “изяви ” с някои неточности, които доведоха до загуба на парижани.

“Ще остана в ПСЖ и ще се опитам да оказа помощ на отбора да завоюва Шампионската лига, само че би трябвало да съм титуляр. За мен това беше година на адаптация. Не беше елементарно, имаше много промени - нов език, нови привички. Имам отлични взаимоотношения с, само че както и той сподели, не е елементарно при тази конкуренция. Нещата би трябвало да се трансформират ”, съобщи пред “Скай Италия ”.

Comme Navas avant lui, Donnarumma met la pression sur ses dirigeants via
— 20 Minutes Sport (@20minutesSport)
Вратарят приказва и за, който бе освиркан по време на последния мач на ПСЖ: “Лео продължава да е най-хубавият в света. Той е ужасно момче. За нас той е доста значим и видяхме това във значим мач. Имаме страховит тим ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР