Коментира се, че лидерът Ахмед Доган има топла връзка с

...
Коментира се, че лидерът Ахмед Доган има топла връзка с
Коментари Харесай

Мехмед Дикме: Ахмед Доган има топла връзка с властта

Коментира се, че водачът Ахмед Доган има топла връзка с властта. В политиката има безконечни ползи. В Движение за права и свободи не всички са маскари. 3-4 % са, само че те ръководят Движение за права и свободи. Това съобщи Мехмед Дикме, някогашен министър на земеделието. 3-4 % от партията трансфораха Движение за права и свободи в собствен пленник. И кметовете го знаят, само че в случай че го кажат, ще бъдат изритани. Никой не го споделя на глас. Колкото до икономическите ползи, то и компаниите от обръча не престават да работят, което приказва за топла връзка. Ако в държавното управление възникне сериозна обстановка Движение за права и свободи ще поддържа държавното управление. Ще намерят формулата. Ако има избор на съмнение, те просто няма да влязат в залата, изясни той в предаването " Честно казано " на BiT.

Катарзисът на Движение за права и свободи минава през отдръпване на тези 3-4% от Движение за права и свободи. Да се даде опция на младите да се разиват и вземат решения. Не може един водач да има стойност, като е определен като една мъжка серкретарка. Не може един конгрес да е с авансово готови хора. Трябва да има един същински конгрес и всеки да си изкаже болката. България има нужда от Движение за права и свободи в ръководството на страната, уточни Дикме.

Той разяснява и думите на Йордан Цонев, че с Пеевски ще пишат закон за вторичното плячкосване на КТБ: Все едно вълкът да каже отивам да вардя кошарата с овцете. Нека службите да разсекретят всичко, с цел да се види кой, кой е. Не пазя Цветан Василев, проследявам изказванията му. Има ли истина в това, което споделя той. Не може да се взема едностранчива позиция, сподели той.

Правителството не е определено с гласовете на опозицията, а не на ГЕРБ и Патриотите. Основната задача на Движение за права и свободи е по какъв начин да изтласка Патриотите, с цел да взе участие в ръководството на страната. Но поради хора като Цонев са нежелателен сътрудник и за ГЕРБ, и за Българска социалистическа партия. И по тази причина такива ултиматуми са опити за вбиване на чеп сред ГЕРБ и Патриотите, изясни той.

Атакуват Валери Симеонов, само че това надали ще рефлектира върху ръководството. Движение за права и свободи не може да смъкна държавното управление. Това е проявление на мускули. Ако ГЕРБ се разграничи от Патриотите, с кого ще бъде ръководена страната? С Движение за права и свободи? Дали Бойко ще се съгласи да ръководи с Цонев, Доган, Бисеров, попита той.

Шурубаджанащината не е нещо ново. При държавното управление на Иван Костов се продаваха цели браншове на икнономиката. Той споделяше, че сме дребна страна и че всички сме родственици, разяснява още Дикме.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР