Коментаторът Слави Василев за недоверието към новото правителство по 7/8

...
Коментаторът Слави Василев за недоверието към новото правителство по 7/8
Коментари Харесай

Слави Василев: По времето на ГЕРБ бяха заложени много капани и сега те действат

Коментаторът Слави Василев за недоверието към новото държавно управление по 7/8 тв:

" Проблемите на дневен ред са големи и ние всички ги знаем и те не са от през вчерашния ден. Те са наследени още от началото на прехода. Още оттогава способността на Българската страна да взема решения за българските жители деградира. По времето на Борисов тя към този момент беше монополизирана от един политически хайлайф, който гледаше да задоволи себе си и отвреме в точния момент да направи някоя автомагистрала, с цел да може Борисов да излезе от джипката и да каже " вижте аз какъв брой доста строя ".

По създание основните промени не се случиха в опазване на здравето, обучение и др. Ние се носехме по течението, тъй като елитът смяташе, че не е нужно да прави огромни крачки, те носят риск. Всеки гледа да резервира своята позиция, а не да я употребява за народа. Надявам се тези младежи в този момент да имат куража да кажат - ние не можем да сме депутати и министри, с цел да ни е прелестно на нас. 
Сегашната съпротива ГЕРБ свърза Радев с държавното управление, тъй като не им се нрави да гледат в профил. Те се надяват да се сгромолясат по-бързо. Капаните, заложени по времето на ГЕРБ, са доста. Администрацията е привикнала да работи по метод " но Борисов " и други ред клопки има. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР