Коментарите са хиляди и са взривяващи. Че как иначе, след

...
Коментарите са хиляди и са взривяващи. Че как иначе, след
Коментари Харесай

Неее!!! Светлана Гущерова направи немислимото!

Коментарите са хиляди и са взривяващи. Че по какъв начин другояче, откакто никой не е очаквал това от нея. От някогашна плеймейтка и " куха глава " (както ги наричат) като Светлана Гущерова. Още помним присъединяване й във Вип Брадър преди доста години, когато Светлето минаваше за безспорна куха лейка, а Ернестина Шинова реши да й даде късмет и стартира да я учи на столиците - първо в Европа, а след това и по останалия свят...

Дали Светлето още ги помни, не знаем, само че тя направи немислимото. Ти да видиш - брачната половинка на Християн Гущеров сподели, че с изключение на да зачева, да ражда и да си поправя муцуната с пластики, имала и други ползи. Светлето чете!

Да, бе да! Правилно прочетохте и не си вършим смешки. Светлана Гущерова е хванала книга в ръка и даже я чете - знамение невиждано, само че ето на - факт. И то книгата не е някое сладникаво блудкаво любовно романче, а книга за живота на една от най-известните дами в математиката - дъщерята на поета Джордж Байрон - Ада Байрон. Последната е легенда в математиката, а книгата се споделя " Математика за феите ".

Също като Гущерова, Ада Байрон имала доста деца, само че Светлето я бие с едно все още. Похвално е това, което прави русокоската, само че, както се майтапят в мрежата, нека да схваща това, което чете.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Християн Гущеров Светлана Гущерова Ада Байрон Джордж Байрон математика Математика за феите феите плеймейтка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР