Коментари във фейсбук осмиват обявеното намаление на цената на хляба

...
Коментари във фейсбук осмиват обявеното намаление на цената на хляба
Коментари Харесай

Потребители осмиват обявеното намаление на цената на хляба

Коментари във фейсбук осмиват оповестеното понижение на цената на хляба от Министерство на стопанската система и по-късно персонално доказано от Корнелия Нинова по време на срещата с „ Продължаваме промяната “ в събота.

„ Цените на хляба бяха понижени с 20% след приемането на нулевата ставка на Данък добавена стойност за хляба и брашното. Мерките, препоръчани от министъра на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова, дадоха резултат. Още на първи юли огромните търговски вериги започнаха да сменят етикетите с нови на по-ниска цена “, беше посочено в известие на ведомството.

Оказва се обаче, че фотографията прикачена в известието е направена от комерсиална верига, която постоянно пуска самун на промоция. В другите магазини насъщният не е трансформирал цената си.



Ето и част от мненията в обществената мрежа, в това число и под обявата на Нинова:

„ Ще ни замазват очите с промоциите на Лидл и Кауфланд,които постоянно си ги имат...Ако желаеме да следим промоциите на артикули с изтичащ период имаме брошури, с които се осведомяваме.. “, написа възмутена жена.

„ Тая няма спирачки “, гласи различен коментар.

„ Стига лъга! На тази фотография са промоции, а и дори няма бял самун! “, написа различен консуматор на фейсбук под поста ѝ.

„ Това не е постоянна цена, това са промоции... Редовната цена е там горе, до оповестеното понижение „ -20% “, се регистрира в различен коментар.

„ Това е несериозно и леко присмехулно. Цените на доста високо. А хляба на фотографията е от пониженията в огромна верига магазини, на щанда за преоценени артикули. Не хляба, а цената на горивата и електрическата енергия би трябвало да падне. Защо не си признаем, че сме енергийно подвластни, че можеше АЕЦ Белене към този момент да е подготвена? Защо Турция одобри програмата за развиване на атомните електроцентрали? “, се споделя в различен коментар.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР