Коментарът на Джо Байдън, че Владимир Путин е луд кучи

...
Коментарът на Джо Байдън, че Владимир Путин е луд кучи
Коментари Харесай

Русия след обидата на Байдън към Путин: Няма да стане само с извинение

Коментарът на Джо Байдън, че Владимир Путин е „ вманиачен кучи наследник “, не може да бъде решен с „ просто опрощение “, сподели съветският дипломат в Съединените щати, съобщи The Telegraph.

 

Анатолий Антонов сподели: „ Малко евентуално е сегашната обстановка да бъде позволена с елементарни извинения и управляващите на Съединени американски щати няма да се съгласят да създадат това ”. „ Строго видяно, не чакаме съответен отговор. С наближаването на изборите през ноември в Америка, този тип говорене става рутина ”, съобщи съветският посланик. Антонов упрекна президента на Съединени американски щати, че продължава да унищожава „ останките от позитивното завещание на руско-американските връзки “.

 

Руският дипломат в Съединени американски щати съобщи още, че „ желанието на Запада да нанесе стратегическо проваляне на Русия е нереалистично и утопично “. По думите му Русия води в Украйна „ борба за отечеството против нацизма “.

 

„ Това е последната екзистенциална опасност - климатът. Ние имаме един откачен кучи наследник като този човек Путин и други и постоянно би трябвало да се тормозим от нуклеарен спор “, сподели по-рано американският президент Джо Байдън по време на протест в Сан Франциско. Руският президент Владимир Путин съобщи, че изявлението на Байдън, че Путин е " откачен кучи наследник ", демонстрира за какво съгласно Кремъл за Русия ще е по-добре, в случай че Байдън е президент на Съединени американски щати, а не Доналд Тръмп.

 

Кремъл уточни че думите на американския президент Джо Байдън за съветския му сътрудник Владимир Путин са позорни за Съединени американски щати и за тези, които си служат с сходна лексика, правейки несполучлив опит да наподобяват като " холивудски каубои ". " Използването на сходен език от американския президент против президента на друга страна надали ще засегне нашия президент ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред репортера от държавната телевизия Павел Зарубин. " Това обаче унижава достолепието на тези, които си служат с сходна лексика. "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР