Коментарът е по повод информация, че СГП проверява за евентуално

...
Коментарът е по повод информация, че СГП проверява за евентуално
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Не се разпознавам в съобщението на прокуратурата

Коментарът е във връзка информация, че СГП ревизира за вероятно осъществено закононарушение някогашен министър на вътрешните работи и сегашен народен представител

Не се различавам в известието на Софийската градска прокуратура (СГП), сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ по Бойко Рашков във връзка информацията до медиите, че СГП ревизира за вероятно осъществено закононарушение някогашен министър на вътрешните работи и сегашен депутат от 48-ия парламент.

В известието от през днешния ден не се показва име, а на описанието дават отговор трима депутати – Рашков от „ Продължаваме промяната “, Младен Маринов и Христо Терзийски от ГЕРБ.

„ Не знам и не съм правил каквото и да е закононарушение, тъй че давам отговор единствено на условието да съм някогашен вътрешен министър и депутат от настоящия парламент “, съобщи депутатът от Политическа партия.

По думите му работа на прокуратурата е да пледира в правосъдната зала и нейни представители нямат право да приказват, преди да има стартирал углавен развой. „ Тези сътрудници, хваля ги като ги назовем сътрудници, са не запомнили обикновени правни правила и етични правила “, добави той.

Бойко Рашков е безапелационен, че не са го търсили от прокуратурата за вероятно закононарушения и за следващ път става въпрос за самосезиране по изявления в медия, само че без доказателства.

„ Това са измислици на българската прокуратура и е позор за тази прокуратура, която сега действа в демократични условия в нашата страна. Тази прокуратура не е за тези условия. Тази прокуратура е придобила чист политически образ, работи паралелно с една друга политическа партия, която се назовава ГЕРБ, и употребяват услужливи медии, посредством които да прокарват своите злонамерени хрумвания “, заключи обстановката някогашният вътрешен министър.

Рашков чака малко повече конкретика от прокуратурата, с цел да заведе дело против нея.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР