Коментар на певицата Тони Димитрова, наричана българската Бони Тайлър, по

...
Коментар на певицата Тони Димитрова, наричана българската Бони Тайлър, по
Коментари Харесай

Тони Димитрова към Левон Манукян: Левко, представям си колко си самотен сега! Съдници много, а приятели малко!

Коментар на певицата Тони Димитрова, наричана българската Бони Тайлър, във връзка ареста на шефа на разградския спектакъл диригентът Левон Манукян.

Левко, въобразявам си какъв брой си уединен в този момент!

Съдници доста, а другари малко! И множеството мълчим.

Защото мълчанието е безболезнено и по-лесно!

Мълчах и аз, тъй като не знаех какво да кажа. И в този момент не знам, само че ще спра да се самоуважавам в случай че не напиша това.

Благодаря ти за 140-те концерта дружно!

Благодаря ти за гения, чудовищният работохолизъм, за това, че не отблъскваше моите неочаквани хрумки на сцената, и участваше в тях,затова, че след дълго дърпане, въпреки всичко пя с мен, по тази причина, че доста пъти ми даде диригентската си палка за мъничко, и ми сподели по какъв начин се прави, по тази причина, че приемаше с необятна усмивка възприятието ми за комизъм, дори, когато леко прекалявах шегите за прическата ти, оприличавайки те с този или оня прочут човек!!За това, че безчет пъти ми написа и сподели, че ме обичаш и вярваш в общата ни работа. За това, че ме срещна с приказните и обичани мои хора от Разградската филхармония, които от дълго време си ги назовавам “моите хора ”! За това, че изтегляше от дъските на сцената пропадналите ми токчета, за това, че следеше всяко мое придвижване и дишаше с мен на всяка ария.

Благодаря ти за всичкото това благополучие, което претърпях 140 пъти!

По горещата тематика ще кажа това:

в случай че си отговорен, ще се срамя дружно с теб, само че в случай че се окаже противоположното, това ще е 141-то ми благополучие!

Знаеш ми телефона!

 

Заглавието е на редактора

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР