Коментар на Огнян Минчев във Фейсбук Българските държавни институции и

...
Коментар на Огнян Минчев във Фейсбук Българските държавни институции и
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Българското правителство и общество да подкрепят Навални

Коментар на Огнян Минчев във " Facebook "

Българските държавни институции и българското общество би трябвало изрично да поддържат Алексей Навални в обстановката на невиждано следващо принуждение, което се упражнява върху него.

Тук разделянето на " русофили " и " русофоби " няма законна мощ. И едните, и другите би трябвало да са заинтригувани от това, Русия да бъде мощна и обективна страна и страна - обективна на първо място по отношение на своите жители, с цел да чакаме да бъде кардинална и обективна в връзките си с други страни, в това число България.

През лятото на 2020 година против Алексей Навални бе сбъднат опит за ликвидиране, явно проведен и сбъднат от институциите на съветската страна. В България също имаше опити за отравяне на български жители (случаят Гебрев), следите за които водят също директно към специфичните служби на режима в Москва.

Някой би възразил - ние сме дребна страна, няма за какво да се намесваме в делата на интернационална мощ като Русия.

Напротив - колкото по-мощна е една страна, толкоз по-големи са упованията към нея да бъде модел на законно държание по отношение на личните си жители и към всички хора по света, които имат право на живот, на свободно изложение и на свободна съвест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР