Коментар на д-р Любомир Канов, известен български психиатър и писател,

...
Коментар на д-р Любомир Канов, известен български психиатър и писател,
Коментари Харесай

Д-р Любомир Канов: Има и по-лоша епидемия от коронавируса

Коментар на доктор Любомир Канов, прочут български психиатър и публицист, отстъпник, бежанец в Съединени американски щати. Автор e на книгите „ Човекът кукувица “, „ Парейдолии “, „ Ходисей “, „ Между двете хемисфери “, „ Вселената съгласно Гуидо “ и „ Стрела от тръстика “. Негови произведения са превеждани на британски, немски и чешки. Д-р Канов е съучредител, дружно с някогашния здравен министър Петър Москов  Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър Москов приключва и други, на партия КОД.

"Кратко четиво за тези, които си спомнят, че при комунистите на Виденов и Румен Гечев, са получавали по 5 $ месечно в еквивалентни левове.

Презреният единомислещо от прогресивното човечество Тръмп изсипва трилиони долари безплатна помощ на всички стопански и финансово наранени от ковид. По 1200 $ на човек или 2,400 на семейство, в случай че са без без деца, плюс 500 на дете, в случай че е под 17 год. Демократите от Конгреса сякаш са съгласни, само че се пробват да вкарат в закона някои от обичаните си левичарски тематики, като да вземем за пример абортите да са безвъзмездни по време на чумата и бавят приемането му, само че чековете към този момент пътуват към всички американци, с изключение на към богатите.

Нека да дам визия какво съставляват 1.6 трилиона $ в златен еквивалент. Първо, прегледайте всички свои 14 к златни пръстени или декорации и по-късно ги сравнете. Ако става дума за 22 каратови кюлчета, това значи 25,000тона или 1000 големи камиона цялостни с по 25 тона злато всеки. Наредени един след различен тези цялостни догоре със злато камиони ще доближат от София до Радомир и малко след него. Плътно един до различен. А в случай че това са пачки 100 доларови банкноти, то те ще тежат 16,000 тона, които дори поставени в куфарчета по 16 кг цялостни с пари, ще се нуждаят от 1 милион доверени лица, с цел да ги занесат до Виена. А в случай че са по 1 $, тогава тази сума ще тежи 1.6 милиона тона. Тоест, 16 от най-големите търговски танкери цялостни догоре с банкноти от по 1 $.

А в този момент си представете, по какъв начин цялото българско население се втурва в трюма на един подобен танкер под командата на Румен Гечев и Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за, всеки си сграбчва по пет доларчета, а пенсионерите по 3, мушва ги в пазвата си и търти да бяга към празния магазин благополучен, че социализмът, който му е лишил доста, в този момент му го връща тъпкано. Да, всичко това е истина, както е истина, че Румен Гечев беше и е български народен представител в Народното Събрание, а Корнелия възседнала 100 годишната си комунистическа партийна кранта приканва масите на поход към властта, към социализма и към битка с капиталистическите изедници. Няма я Желязната Лейди Тачър да ѝ напомни, че социализмът свършва там, където се свършват непознатите пари. Така че, има и по-лоша зараза от ковид и с доста по-голяма смъртност. Дано тя не пристигна отново до главата на многострадалния български народ, който в рецесията, която се задава, ще търси по остарял бит кого да упрекна и кой да бъде неговият следващ “спасител”.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР