„Комедия се прави най-трудно. Да успееш да разсмееш публиката е

...
„Комедия се прави най-трудно. Да успееш да разсмееш публиката е
Коментари Харесай

Ивайло Пенчев: Камерата обича Мария Бакалова, тя е работохолик

„ Комедия се прави най-трудно. Да успееш да разсмееш публиката е извънредно мъчно, доста по-лесно е да я разплачеш или да я натъжиш “. Това сподели в изявление за предаването „ 120 минути “ режисьорът Ивайло Пенчев.

Последната му комедия – „ Като за последно “, към този момент е по кината. В нея взе участие и номинираната за „ Оскар “ българка Мария Бакалова. Тя се явява на кастинг за кино лентата на Ивайло Пенчев, преди да стане известна с присъединяване си в „ Борат 2 “.

„ Над 30 девойки се явиха на кастинга. Мария сме завоюва с една обаятелна усмивка. В същото време с една горест в очите. Освен това камерата доста я харесва, също така е извънреден работохолик. Смея да настоявам, че доста от девойките идваха на кастинга безусловно неподготвени. На предварителни диалози ти им задаваш въпрос, те мълчат или дават отговор едносрично. Докато тя е жива и това несъмнено прави усещане. Да не приказваме за това какъв брой е амбициозна и добра в интерпретациите “, разяснява режисьорът.

По време на фотосите Ивайло Пенчев би трябвало да пусне Бакалова за кастинга за „ Борат 2 “

„ Тя ме попита ли може ли и склонен ли съм да я пусна. Нямаше да си го простя, в случай че не я бях пуснал “, споделя Пенчев.

Гледайте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР