Комедиантът и актьор Бари Хъмфрис пленяваше публиката в продължение на

...
Комедиантът и актьор Бари Хъмфрис пленяваше публиката в продължение на
Коментари Харесай

Цветният любовен живот и четирите съпруги на звездата от Inside Dame Edna Everage, Бари Хъмфрис

Комедиантът и артист Бари Хъмфрис пленяваше публиката в продължение на невероятните 70 години - и плени няколко сърца по пътя.

Покойният 89-годишният - който за жалост умря през април тази година - беше катапултиран в интернационална звезда, когато се появи на сцената като Dame Edna Everage - офанзивното, само че необикновено симпатично алтер его с люлякова коса, което той измисли през 50-те години.

Бари, който е роден в Австралия, само че реализира триумф в Обединеното кралство, призна, че е измислил героя, с цел да преодолее театралната си тресчица, защото е бил прекомерно свенлив, с цел да се появи като себе си. „ Тя е звездата, а аз съм кукловодът “, сподели той пред Mirror през 2016 година „ Бях прекомерно нервозен, с цел да се показва като себе си.

„ Често се дегизирах, което ми харесва да върша, тъй като можете изразявайте нещата посредством различен воин сатирично. Edna споделя противоположното на това, което аз мисля - най-много. " Когато Edna, която се основаваше на австралийска кметица, се появи в чат шо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР