Комбинацията от тези компоненти е страхотно оръжие в борбата срещу

...
Комбинацията от тези компоненти е страхотно оръжие в борбата срещу
Коментари Харесай

Само Три Съставки, Но Цери Астма, Артрит, Хипертония, Безплодие! Души Рака Като Нищо Друго! В Хладилника

Комбинацията от тези съставни елементи е ужасно оръжие в битката против доста заболявания. Астма, артрит, хипертония, неплодородие, импотентност и даже рак – всички тези ужасни заболявания просто не могат да устоят на този лековит балсам.

Действието на тази напитка се дължи на мощното подсилване на имунитета и понижаване равнището на „ неприятния “ холестерол в организма. Тази рецепта е тествана от доста пациенти. В рамките на 2 седмици непрестанно потребление на сместа от чесън, мед и оцет се забелязало усъвършенстване даже и при пациенти с тежки форми на болестта – всичко това с помощта на композиция от извънредно значими съставни елементи в тялото написа zajenata.bg.

Как да си създадем лекарство с чесън:

Тази целителна напитка няма странични резултати и е потребна освен за тези, които имат здравословни проблеми. Дори изцяло здрави хора е хубаво да пият еликсира с мед. Приемайки го всеки ден, вие ще се предпазите от сезонни инфекции и ще укрепите защитните свойства на организма.

СЪСТАВКИ:

1 чаша ябълков оцет

1 чаша свеж естествен мед

10 скилидки чесън

ПРИГОТВЯНЕ :

Обелете чесъна. Смесете задачите скилидки чесън с оцета и меда, сложете сместа в компактно затварящ се буркан. Дръжте лечебна напитка в хладилника.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ:

Вземайте по 2 супени лъжици от лекарството на гладно. Може да го пиете с вода или чай, само че е наложително да изчакате най-малко 15 минути до храненето, откакто сте приели еликсира.

Резултатите ще почувствате още на петия ден. Изчезват слабостта, главоболието, усъвършенства се храносмилането и общият тонус на тялото.Това лекуване е целесъобразно за всички тези, които страдат от анемия, бодърствуване, астеничен синдром. В ранните стадии на рак напитката е в положение да катализира защитните сили на организма и да започва механизми за възобновяване!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР