Комбинацията от рози и вода е продукт, който може да

...
Комбинацията от рози и вода е продукт, който може да
Коментари Харесай

Ето изумителните неща, за които можете да използвате розова вода

Комбинацията от рози и вода е артикул, който може да се употребява за толкоз доста неща, които ще ви изненадат. Розовата вода се употребява необятно в козметичната промишленост. Тя е потребна за косата, кожата, зъбите, за унищожаване на грима, за справяне със напрежението и даже за готвене. Дори не сте предполагали, че може да се употребява за толкоз доста неща, нали? Ето по какъв начин можете и да я прилагате.
1. Хидратиране на лицето с розова вода - всяка вечер преди лягане пръскайте лицето си с розова вода. Тя работи доста добре на кожата като я хидратира и тонизира. Също по този начин има противовъзпалителен резултат и може да успокои кожата ви. Розовата вода ще ви помогне и в битката с акнето. Тя е натурален и естествен метод за грижа с кожата на лицето.
2. Маски за коса с розова вода - тя въздейства доста добре и на косата като я подхранва и ароматизира. Можете да я добавяте във всички маски, които съдържат естествени масла. Например в домашна маска с рициново масло, можете да добавите розовата вода като разредител. Тази маска ще подхрани косата ви извънредно доста и несъмнено ще останете доста удовлетворени от крайния резултат.
3. Премахване на грима с розова вода - да, тя може да се употребява и за това! Смесете няколко капки кокосово масло с розова вода. Тази примес е съвършеният сурогат на мицеларната вода. Няма да изсушава кожата ви, а тъкмо противоположното - ще я хидратира. Премахва безусловно всичко от кожата на лицето ви и я прави мека и нежна.
4. Ароматизиране на облеклата - прибавете розова вода към прането си. Този мирис е извънредно дълготраен. В Индия, до момента в който гладят облеклата си ги пръскат с розова вода, която ги ароматизира.
5. Лесно заспиване - колкото и необичайно и невероятно да ви звучи, розовата вода може да ви отърве от напрежението и паниките, както и да ви накара да заспите. Само напръскайте възглавницата си с нея и легнете ли, незабавно ще заспите. С нейното успокояващо деяние ще ви помогне да избягате от напрежението най-малко вечер.
6. Ястия и коктейли - тъкмо по този начин. Тя се употребява в някои ястия и коктейли. Получават се много забавни комбинации, които несъмнено заслужават да бъдат тествани.
7. Вода за уста - както към този момент сте прочели, розовата вода има противовъзпалително деяние и това я прави съвършената вода за уста. Тя може да облекчи болки в устната празнина и да успокоява раздразнения, породени от афти. Можете да изплаквате устата си с нея заран за здрави зъби и пресен мирис.
8. Добавете я към ваната си - обичате да се излежавате във ваната и да релаксирате? Просто прибавете малко розова вода и откакто излезете от ваната ще се радвате на мека и нежна кожа. Клеопатра се е къпела във вода с дестилат от розова вода и листа от роза, което е доказателство още преди какъв брой време е потвърдена успеваемостта й.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР