Комбинацията от черен екстериор и червен салон може да бъде натрапчива“, казва

...
Комбинацията от черен екстериор и
червен салон може да бъде натрапчива“,
казва
Коментари Харесай

Toyota Land Cruiser V8 от Vilner: по-добра от шейната на Дядо Коледа

„ Комбинацията от черен екстериор и червен салон може да бъде натрапчива “, казва Атанас Вилнер. „ Но в случай че тоновете и повърхностите се изберат деликатно, стават чудеса. Тя работи при Porsche 930 Targa например, ние я проектирахме да работи и при Land Cruiser J200 “, добавя създателят на едноименното ателие. „ Червеното освен това е и главен коледен цвят, което го прави добър избор за последния ни проект за 2017-та “.

Скучната бежова тапицерия е отстъпила място на няколко десетки квадратни метра фина кожа и алкантара. Цветът на двете е подбран деликатно – бордо в мек за окото звук, а използване на двата материала в салона е премислено. Горната част на таблото да вземем за пример е изпълнена най-вече с алкантара, с цел да се избегнат отблясъците в предното стъкло, като композитен текстилен материал към този момент покрива и долната част на централната подпора и гърбовете и основите на седалките.

Последните са и най-голямата ергономична смяна в салона на този Land Cruiser, дружно с напълно модифицирания волан. При общоприетия J200 обръчът на кормилото е с постоянен диаметър. Vilner изработват изцяло нова база с ергономичен захват и облицоват кормилото с композиция от кожа със и без перфорация. Предните седалки нямат нищо общо с истинските и са с произход BMW Серия 5. „ Така наречената ‘Comfort’ серия седалки при Е60 са изключително добър избор за база и значително по-удобен вид от заводските на Toyota “, споделя Вилнер.

Горната част на предните седалки е покрита с фина кожа, а основите с командните модули, която обичайно се изработва от твърда пластмаса, са облагородени с алена алкантара. С нея са покрити и задачите гърбове на креслата, като джобовете им са направени от кожа. Допълнителен белег за характерност са бродериите с буквите на притежателя, видни на лицата на облегалките. Корите на вратите също са покрити с кожа и алкантара.

Традиционно Vilner прави изискан комплимент към плана: спортно-елегантна чанта, направена от същите материали вложени в салона. Лентата на презрамката е направена от същата, употребена за предпазните колани, дръжките са от карбонова кожа, катарамите от въглерод, а страниците на чантата носят бродерия с буквите на своя собственик.

„ Комбинацията от черен екстериор и червен салон не е запазена марка на Porsche, но при тях в действителност работи. Поради физическите размери на салона на LC V8, резултатът в тази ситуация е още по-впечатляващ “, споделя Вилнер.

Toyota Land Cruiser V8 от Vilner – кола, която може да събере доста дарове, да ги достави до недостъпни за останалите места и да го направи със жанр. Екипът на Vilner ви пожелава радостни празници, уют, щастливо посрещане на новата година и всеки от вас да получи стремежи подарък!

2011 Toyota Land Cruiser J200, 4461 куб. см, битурбо V8, 285 к.с., 650 Нм, 6-ст. автоматизирана, двойно предаване, 2485 кг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР