Комарджия вся паника в игрална зала в Сопот като размаха

...
Комарджия вся паника в игрална зала в Сопот като размаха
Коментари Харесай

Комарджия размаха пистолет в казино заради майтап

Комарджия вся суматоха в игрална зала в Сопот като размаха револвер. Екшънът се разиграл преди два месеца, само че през вчерашния ден локалният съд е решил какво наказване да му наложи.

Мъжът разхождал с кучето си по една от основните улици. Малко след среднощ влезнал в игралната зала. В себе си носел газов револвер без пълнител. Седнал на бара, където по това време бил негов прочут, съобщи " Марица ". 

Последният решил да се пошегува и го попитал дали може да му „ зареди “ 5 лв. на някоя машинка. Комарджията от своя страна го попитал коя машинка желае да му зареди, като при тези думи извадил газовия револвер и го вдигнал във въздуха. 

Настъпила суматоха в игралната зала. Всички помислили, че ще последват изстрели. В този миг в залата влизали още няколко души. Един от тях алармирал на полицията за екшъна, който се разиграва пред очите му. На място пристигнала патрулка. 

Мъжът непринудено предал оръжието, като изразил страдание за постъпката си. Последвал акт, след което бил изправен пред съда. Магистратите в карлово му наложили санкция в размер на 100 лева по Указа за битка с дребното безчинство

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР