Командващият украинските военноморски сили адмирал адмирал Игор Воронченко заяви, че

...
Командващият украинските военноморски сили адмирал адмирал Игор Воронченко заяви, че
Коментари Харесай

Командирът на украинските ВМС: Турция да затвори Босфора за руски кораби

Командващият украинските военноморски сили адмирал адмирал Игор Воронченко съобщи, че Турция, която е член на НАТО, би трябвало да затвори пролива Босфора за съветски кораби, на фона на рецесията с Москва в Керченския пролив, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ние ще желаяме Република Турция да затвори Босфора, тъй че руснаците да знаят ", че тяхната страна е нарушила интернационалното право, съобщи адмирал Воронченко на конференция за морската сигурност в Киев.
Бесарабски българин е измежду арестуваните от Русия украински военни Владимир Варинез е гражданин на село Бановка, кметът удостовери за ареста
Изразявам убеденост, че интернационалната общественост ще признае, че против Украйна е осъществен акт на експанзия, сподели Воронченко, представен от украинската държавна осведомителна организация „ Укринформ”.

Украйна и Русия си разменят обвинявания в провокация, като при опита да три военни кораба на някогашната руска република, съветската брегова защита откри огън по тях и ги арестува дружно с екипажите.

Напрежение в Керченския пролив Украинският дипломат: Преди имаше хибридна война, в този момент е открита експанзия Украйна и Русия натрупат бойни кораби сред Черно и Азовско море след случай (ВИДЕО)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР