Командоси нахлуха в бардак и разгромиха оргия на суингъри с

...
Командоси нахлуха в бардак и разгромиха оргия на суингъри с
Коментари Харесай

18 жени и 34 мъже си организираха оргия, полицията ги изненада

Командоси нахлуха в бардак и разгромиха оргия на суингъри с 18 дами и 34 мъже. В нощта на 28 юли в селището Боровляни до беларуската столица Минск чиновниците на Главното ръководство за битка с разпространяването на опиатите и битка против трафика на хора към беларуското вътрешно министерство нахлуха в един от частните домове там. Спецоперацията бе извършена с поддръжката на Специалния отряд за бързо реагиране към Министерство на вътрешните работи на страната.

Представителите на беларуската милиция оповестиха, че в интервала от 2016 до 2018 година двама безработни поданици на беларуската столица са наемали дома и са организирали там против възнаграждение закрити секс вечеринки. Клиентите те набирали посредством свои познати, разгласи в интернет, в обществените мрежи. Цената на входа на суингър празненствата за мъже била сред 200 и 370 рубли, а за двойки 120 рубли. Жените взели участие в купоните гратис.

Впоследствие на непрекъснатите членове на клуба били предлагани отстъпки. Парите клиентите превеждали по сметки на уредниците или им ги предавали персонално.  Освен инцидентни участници, на вечеринките постоянно е имало и проститутки, водещи на тематични състезания, бармани и различен обслужващ личен състав, чийто услуги били включени в цената на билетите.

В цената също били включени алкохолът, храната, използването на сауна и басейн.  В момента на интервенцията в къщата са се намирали 34 мъже и 18 дами. Сред тях е имало фамилни двойки и студенти. Възрастта на участниците е била сред 20 и 45 години.  Срещу уредниците на бордея е заведено дело за потребление на проституция и основаването на условия за практикуването на проституция. Обвинените са застрашени от до пет години отнемане от независимост.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР