Командир от Тихоокеанския флот на САЩ заяви в четвъртък, че

...
Командир от Тихоокеанския флот на САЩ заяви в четвъртък, че
Коментари Харесай

US адмирал: Ако Тръмп нареди, веднага ще нанесем ядрен удар на Китай

Командир от Тихоокеанския флот на Съединени американски щати съобщи в четвъртък, че ще стартира нуклеарен удар против Китай още идната седмица, в случай че президентът Доналд Тръмп разпореди подобен, съобщи радио Voice of America, представено от Фокус.

Адмирал Скот Суифт отговаряше на предполагаем въпрос на конференция на Австралийския народен университет по сигурността, след главно взаимно военно обучение сред двете страни, извършено край крайбрежията на Австралия. Упражненията бяха следени от китайски разследващ транспортен съд от североизточната част на Австралия.

Попитан от учен в публиката дали ще направи нуклеарна офанзива против Китай идната седмица, в случай че Тръмп му подреди, Суифт отговори: " Отговорът ще бъде: Да ".

"Всеки член на американската войска се е заклел да пази Конституцията на Съединени американски щати против всички непознати и вътрешни врагове и да се подчинява на офицерите и президента на Съединени американски щати като главнокомандващ и началник над нас ", акцентира Суифт.

"Това е от значително значение за американската народна власт и всякога, когато имате боен, който се отдалечава от фокус и честност към цивилния надзор, тогава в действителност имаме сериозен проблем ", безапелационен бе адмиралът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР