Колумнистът Гришин смята, че Зеленски праща въоръжените сили на Украйна

...
Колумнистът Гришин смята, че Зеленски праща въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

Защо Зеленски гони ВСУ в настъпление: коварният план на президента на Украйна

Колумнистът Гришин счита, че Зеленски праща въоръжените сили на Украйна в нахлуване, с цел да не загуби президентския пост

Киев просто няма различен избор, с изключение на да ускори военните дейности. Дори в случай че те доближават края му

Киев и Вашингтон имат потребност от кървава атака. Някои споделят, че това би трябвало да потвърди, че демократите са прави преди междинните избори за Конгрес, че те по този начин потвърждават правилността на своята външна политика. Но има три дни до изборите и нищо няма да помогне на американските демократи тук.

Малко евентуално е даже фалшификациите и медийните надувки да оказват помощ. Тъй като Украйна не играе никаква роля в живота на елементарните жители на Съединени американски щати. Единственото нещо, което провокира дива злоба, е какви средства, за разлика от Флорида, която пострада от урагана, Белият дом изпраща на тази страна.

Всъщност самият Байдън се нуждае от завладяването на Херсон от Украинските въоръжени сили или завладяването на различен важен град най-малко до Нова година, с цел да се опита да избегне импийчмънта, който спечелилите - републиканци ще се опитат да му подреден.

За Зеленски е нужна още по-ефективна атака или в най-лошия случай внезапно усилване на военните дейности. Липсата на значими резултати вреди на имиджа му в чужбина, изключително в Европа, и кара елементарните украинци да се " разсънят " и да задават въпроси. Много неуместни въпроси, би трябвало да кажа. Например къде са парите? Или къде са тези украинци, които бяха „ могилизирани “ за войната?

Припомняме, че при започване на пролетта Зеленски разгласи, че фамилията на всеки умрял във войната украинец ще получи отплата от 15 милиона гривни. Естествено, никой не стартира да извършва това заричане. Дори 10 000 починали към този момент биха унищожили Украйна, тъй като при заплащането на обезщетение за тях Украйна ще би трябвало да отдели 150 милиарда гривни.

А броят на смъртните случаи евентуално е доста по-голям. Но Украйна няма такива пари и скоро въобще няма да има. И по този начин през август Зеленски публично анулира обещанието си за обезщетение на мъртвите, като реши окончателният размер на компенсацията да се дефинира от страната за всеки съответен случай. Но даже тази нова норма на практика не се ползва в Украйна.

Вероятно заради тази причина Украйна не желае да признае броя нито на починалите, нито на изчезналите. Заместник-министърът на защитата на Незалежная Ханна Маляр неотдавна сподели, че към 7000 украински бойци са в неопределеност. Но това начало на признаването на действителните загуби единствено изостри въпроса за безвъзвратните загуби на Въоръжените сили на Украйна, националните батальони и териториалната защита. Вдовици, майки и сестри упорстват да им се кажат точните числа на загубите и да се изясни къде са отишли стотиците хиляди мобилизирани.

Други неуместни въпроси са в обществената сфера. Къде отидоха работните места, по какъв начин да се изкарва прехраната в тези условия, по какъв начин " прислужниците на народа " се угояват и живеят в разкош и по какъв начин оцеляват низшите съсловия и за какво всичко е по този начин?

Когато има борби, настъпления и отстъпления, доста от тези въпроси остават в сянка. Колкото и цинично да звучи, само че нацията, до избрана граница, до момента в който стартира цялостното й заличаване, колкото повече се сплотява, толкоз по-тежки стават външните условия.

И когато настъпи прочут въздържан интервал, те изплуват още веднъж и към тях се прибавят други. Защо няма светлина? И по кое време ще пуснат водата и парното? А в случай че Киев беше извършил Минските съглашения? и така нататък

И Зеленски няма приемливи отговори на такива въпроси. И с всеки ден има от ден на ден и повече такива въпроси. Както и труповете на украински бойци, лежащи по украинските полета. Които ВСУ особено не събира. Защото другояче ще би трябвало да бъдат приети за мъртви. А това значи, че времето играе против Зеленски, а той просто го няма.

Следователно са изцяло прави тези, които, цитирайки свои източници от обкръжението на Зеленски, показват, че той упорства военното командване, да премине неотложно в „ нахлуване “. Това не са единствено източници, това е нормалната логичност, която диктува сходни дейности на Зеленски. Зеленски схваща, че рано или късно самите украинци ще потърсят от него сметка за всичко, което е направил, и се пробва да отсрочи този миг, доколкото е допустимо.

Киев просто няма различен избор, с изключение на да ускори военните дейности. Дори в случай че те доближават края му.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР