Колумбийският университет в Ню Йорк постави краен срок за администраторите

...
Колумбийският университет в Ню Йорк постави краен срок за администраторите
Коментари Харесай

Колумбия поставя краен срок за споразумение с протестиращите, заплашва „алтернативни опции“ за изчистване на протестиращите

Колумбийският университет в Ню Йорк сложи краен период за админите и анти-израелските протестиращи да реализират съглашение за преустановяване на лагера в кампуса, защото в университета има полицейско наличие.

Президентът на университета Минуш Шафик в началото сложи краен период до среднощ за съглашение със студентските уредници, което би трябвало да включва разрушение на лагера, разпространяване и следване на университетските политики отсега нататък.

Шафик сподели в известие до университетската общественост във вторник вечерта, че в случай че полемиките са несполучливи, админите ще би трябвало да „ обмислят различни благоприятни условия за почистване на Западната поляна и възобновяване на спокойствието в кампуса, тъй че че студентите могат да завършат периода и да се дипломират. " Университетът към този момент мина към хибридно образование за остатъка от семестъра заради опасения за сигурността, провокирани от митинга.

Около приключването на крайния период...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР