Колумбийският нападател на Виляреал Карлос Бака заяви, че е играл

...
Колумбийският нападател на Виляреал Карлос Бака заяви, че е играл
Коментари Харесай

Карлос Бака: Играх в най-слабия Милан в историята

Колумбийският нападател на Виляреал Карлос Бака съобщи, че е играл в “най-слабия Милан в историята”. Бака носеше фланелката на “росонерите” сред 2015 и 2017 година, като италианският гранд го бе купил от Севиля. Нападателят в това време упорства, че интервалът му на “Сан Сиро” е бил сполучлив. За двата си сезона в Милано Бака означи 34 гола за " червено-черните ".



“Двете години в Милан бяха приемливи за мен. Постигнах задачата си”, показа пред колумбийското W Radio Бака. “Нещата можеха да се получат и по-добре, само че за задачата се нуждаеш от поддръжката на шефовете. Аз бях в най-слабия Милан в историята. След 30 години отпред на клуба, президентът Силвио Берулскони искаше да продаде Милан. С треньора и новите притежатели имахме разнообразни визии, само че аз си потеглих с високо вдигната глава, тъй като Милан е в Европа, а аз способствах за това. Радвам се, че Милан се завърна в Европа. Това беше задачата ми, когато напуснах Севиля”, разяснява още 31-годишният колумбиец.

Тази вечер някогашният клуб на Бака Милан приема гръцкия АЕК в мач от Група “D” на Лига Европа, а в същия шампионат актуалният отбор на колумбиеца Виляреал е хазаин на Славия (Прага).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР