Колумбийският нападател Густаво Кулма поднови договора си с ЦСКА. Настоящият

...
Колумбийският нападател Густаво Кулма поднови договора си с ЦСКА. Настоящият
Коментари Харесай

Густаво Кулма преподписа с ЦСКА до 2021 г.

Колумбийският нападател Густаво Кулма възобнови контракта си с ЦСКА. Настоящият договор на крилото беше до края на този сезон, а новият е до лятото на 2021 година

24-годишният Кулма има 36 мача за алените, в които вкара девет гола. Последните му попадения пристигнаха при триумфа против " Верея " (3:0) в София.

Наскоро Кулма сподели в изявление " този шампионат ще бъде нашият " и чака ЦСКА да завоюва купата. " В момента имаме огромен тим, в който към този момент има и неизменност. Ние сме като едно семейство. Двама-трима играчи повеждат тима, те са добре познати в България. Говоря за (Станислав) Манолев - страховит състезател, който ни сплотява, както и Бодуров, който е с доста огромен опит. Те двамата оказват помощ на тима да израства ", съобщи той.

" Ръководството, спортно-техническият щаб и всички чиновници на футболен клуб ЦСКА пожелават на Густаво Кулма доста здраве и триумфи с аления екип ", оповестиха алените в уеб страницата си.

ЦСКА взе осем следващи победи и е отпред с 25 точки, като води с една пред " Лудогорец ". В идващия кръг алените гостуват на " Етър ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР