Колумбийската суперзвезда Данна Гарсия, позната на зрителите на bTV от

...
Колумбийската суперзвезда Данна Гарсия, позната на зрителите на bTV от
Коментари Харесай

Завръщането на една легенда: Данна Гарсия ексклузивно за новия сезон на „Трима братя, три сестри“

Колумбийската суперзвезда Данна Гарсия, позната на феновете на bTV от сериала „ Трима братя, три сестри “, с първо телевизионно изявление за българска медия. Актрисата описа за емблематичната си роля в теленовелата и насочи обръщение към феновете ѝ у нас.

Загадка в новия сезон е и ориста на най-малкия брат, който играе Мишел Браун

– Данна, какво се спомняш от първия снимачен ден на „ Трима братя, три сестри “?

– О, припомням си, че бях болна. Ако не бъркам, по време на първия снимачен ден даже нямах глас. Всичко беше много безредно. От своя страна аз трябваше да оставя сина си в Европа, цялото си семейство. Бях нервна, само че в това време - доста щастлива, малко уплашена... Беше микс от страсти.

– Очакваше ли сериалът да има подобен огромен триумф у нас и да се трансформира в подобен феномен по целия свят?

– Не. Ако би трябвало да съм почтена, не. Бих могла да ви излъжа и да кажа, че съм го очаквала, само че не. В оня миг даже не можех да го осъзная. Преди това бях част от други продукции, за които си мислех, че са забавни и хората биха обикнали, биха могли да имат същия триумф, само че моите упования не съвпадаха с реакциите на публиката. Затова до момента в който снимахме „ Трима братя, три сестри ”, даже не допусках, че ще се трансформира в сходен културен феномен. Дори след първия сезон бяха малко обезпокоена, че завръщането ни в този момент може да няма същия триумф, не знаех по какъв начин публиката ще ни одобри още веднъж. Много неща в сериала се трансформираха – и във връзка с историята, и методът, по който наподобява всичко – към този момент е по-скоро трилър, в сравнение с комедия. Така че да, опасявах се, че хората няма да харесат тези промени.

" Все още се пробвам да се схвана ", признава актрисата

– Как се промени твоята героиня Норма сред първия и втория сезон на сериала?

– Опитах се да покажа, че времето е оказало въздействие върху Норма, тъй като както при нея, по този начин и при мен, доста неща са се трансформирали, аз самата също съм друга. Може да имам същите възгледи, същите фантазии, само че аз като човек съм друга. Вече мисля по друг метод, целите ми са разнообразни и пробвах да предам това и на Норма. Опитах да подредя историята на живота й през тези 20 години с нейния брачен партньор, нейните синове и всички обстановки в фамилията им. Тя несъмнено е по-зряла, по-улегнала и още нещо, което е доста значимо за мен – мисля, че тя към този момент е щастлива. Защото в първия сезон тя беше облик, който страдаше прекалено много, връзките й с нейното семейство бяха доста токсични. Но 20 години по-късно Норма има друг вид връзки с тях. В естетика е с метода, по който наподобява фамилията й през днешния ден. Разбира се, с всичко положително и неприятно, което й се случва, тъй като нищо в живота не е съвършено. Но мисля, че в този втори сезон Норма е доста същинска. Тя е облик, който демонстрира доста добре какво значи да бъдеш майка, какво е да бъдеш глава на фамилията, тъй като мисля, че тя е центърът на фамилията „ Рейес-Елисондо ”, несъмнено, с нейния Хуан. Тя е центърът и за своя брачен партньор, и за своите синове и всичко в сериала се случва към нея, тя е най-важният детайл за тях. Казвайки това, считам, че Норма се е трансформирала по прекалено много способи. Най-важното за мен е не това, че към този момент е майка, тъй като тя беше такава още в първи сезон, въпреки и тогава да имаше единствено едно дете. Най-важното е, че е щастлива. Истински щастлива. За първи път в живота си.

– Вярваш ли, че постоянно любовта побеждава?

– Мисля, че любовта постоянно намира своя път, само че не всеки път побеждава. Искам да го обясня, тъй като знам, че звучи необичайно. Имам поради, че както в същинския живот, по този начин и в сериалите, любовта се трансформира. Понякога не е това, което си си представял, само че към момента е обич. В началото Норма и Хуан бяха доста буйни, тази фамилиарност беше доста значима за тях и към момента е и във втория сезон, само че в този момент е друго, тъй като любовта се трансформира. Мисля, че това се случи и с тяхната връзка, и с всички останали двойки в сериала.

– Коя е Данна Гарсия през днешния ден, какво би трябвало да знаем за нея?

– Имам доста фантазии, към момента съзнанието ми е заето непрекъснато, желая да направя още толкоз доста неща, от време на време даже денят не ми стига за всички хрумвания, които имам. Освен това целите ми през днешния ден, изключително след пандемията и всички тези години на интензивна работа, са разнообразни. Искам да се грижа за сина си, желая да извозвам повече време със фамилията си. Осъзнах, че работата не е всичко в живота, въпреки че за мен моята работа, моята кариера, пристрастеността ми към киното бяха всичко. С времето пораснах и разбрах, че това не е най-важното за мен, към този момент имам други цели. Бях привикнала да пътувам непрекъснато, да дремя в самолетите, всяка седмица да бъда на друг континент, желаех да работя в разнообразни страни... Все още обичам работата си, само че в този момент си разрешавам да извършвам кражба време, което да извозвам със фамилията си, което преди беше немислимо. Преди даже нямах време да се храня обикновено, да спортувам, да се грижа за своето благоденствие... Виж каква хубава дума.

– Има ли роля, която към момента не си изиграла, а би желала, или такава, която не би приела?

– Има доста функции, които не съм, а бих желала да изиграя. Има и доста, които съм отказвала в предишното, тъй като съм се чувствала несигурна. И тъкмо този вид функции са тези, които желая да изиграя през днешния ден. Давам ви образец - при започване на моята кариера, когато живеех в Лос Анджелис, и желаех да стана актриса в Холивуд, ми предложиха няколко функции, за които не бях подготвена или даже такива, от които бях уплашена. Например - облика на наркозависима. Спомням си доста добре един кастинг за такава роля, доста тежка сцена, гибелта на една подвластна от опиатите жена и това, което в действителност ме изплаши, беше, че има близки хора в фамилията ми, които са минали през същото и не бях подготвена да се впусна в това, точно поради персоналния претекст. Днес обаче копнея за такива функции, желая да играя функции, за които преди си мислех, че в никакъв случай не бих. Образи с повече темперамент, тъй като снимайки се в сериали в Латинска Америка, постоянно са ми предложили функции, които са по-... захаросани, сладки. Не ми предлагаха нищо друго. Сега, когато съм в Европа, желая да избягам от този облик и за мен би било чест да дам живот на персонажи, които минават през тежки моменти в живота си.

Въпреки напредналата си възраст актрисата е към момента доста дейна и е доста заета в работата си

– В момента доста хора в България гледат втория сезон на „ Трима братя, трима сестри “. Твоето обръщение към тях?

– Искам да ви кажа: „ Благодаря ви! “. Благодаря ви за поддръжката за сериала, за обичта към всички герои в него, за това, че постоянно сте толкоз благи с нас, получавам доста известия и това ме кара да се усещам благословена за всичко, което този сериал ми е дал. Това нещо не се мери с пари, това е нещо особено, което бих желала да ви върна назад. Още един път – благодаря ви!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР