Колумбийската манекенка Натали Ринкон, която преди време мачкаше чаршафите на

...
Колумбийската манекенка Натали Ринкон, която преди време мачкаше чаршафите на
Коментари Харесай

Красавица разказа за нощта си с Роналдо

Колумбийската манекенка Натали Ринкон, която преди време мачкаше чаршафите на Кристиано Роналдо, даде обстойно изявление за La Red и описа с детайлности по какъв начин се е развила прелестната й нощ със звездата на Реал Мадрид. „ Бях в един ресторант и Кристиано седеше на прилежащата маса. Погледнахме се и по този начин стартира флиртът. След малко някой пристигна на моята маса и ми сподели, че той желае да се запознае с мен “, признава Натали.

Три дни след запознанството капитанът на Португалия е поканил хубавицата на нова среща. „ Бяха ме проучили в обществените мрежи и като разбрали, че оказвам помощ на фондация за деца в неравностойно състояние, потвърдиха поканата “, споделя Ринкон.

Вечерята е била повече от сантиментална. Двамата отишли в един от най-тузарските заведения за хранене в Маями, хапнали морски деликатеси и пили вино. „ Кристиано е доста обаятелен. По едно време ми сподели: „ Виж по какъв начин танцувам “. И истината е, че беше доста секси и сензитивен. Направо ме очарова “, продължава описа си колумбийката.

В един миг обаче тя е почнала да ревнува: „ Имаше доста дами в ресторанта, които желаеха да се доберат до Кристиано, по тази причина му споделих, че желая да се махна от това място. Няма да ви споделям дали съм отишла в хотела му, или не, само че си тръгнахме в 2:30 след среднощ “.

Натали показа още, че двамата са си пийнали и са били доста удовлетворени, само че не разкрива дали вечерта е имала благополучен край. „ Около среднощ се целунахме. Няма да ви споделям къде. Оставям го на въображението ви “, приключва манекенката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР