Колумбийската актриса от филмите за възрастни Есперанса Гомес разкри кое

...
Колумбийската актриса от филмите за възрастни Есперанса Гомес разкри кое
Коментари Харесай

Порно актриса разкри най-шантавото място, на което е правила секс: Продължи само 15 минути, но беше запомнящо се

Колумбийската актриса от филмите за възрастни Есперанса Гомес разкри кое е най-необичайното място, на което е правила секс.

В изявление 40-годишната Гомес изясни, че това е било в пилотска кабина.

По принцип не обичам, когато мъжете желаят да ме вкарат в леглото и след това да ме разнасят като някакъв полов трофей. Но водачът имаше верен метод по отношение на мен и по тази причина взехме решение да го създадем в кокпита. Беше на борда на търговски аероплан, който изпълняваше курс сред Богота и Кали, описа Гомес.

Тя не пожела да показа преди какъв брой точни години се е случило това, само че посочи, че е било по времето, когато „ пасажерите са могли да влизат в пилотската кабина “.

„ Познавахме се с водача от известно време, само че не го бяхме правили. Беше приветлив, държеше се благо с мен и взех решение да му предложа дали желае да опитаме нещо друго “, спомня си още Гомес.

По думите ѝ половият акт е траял към 15 минути, защото и въпросният полет не е бил от дългите, само че пък за сметка на това е било „ вълнуващо “ и „ запаметяващо се “.

Беше бързо, тъй като целият полет траеше 35 минути. Тогава той сподели на втория водач да излезе от кабината и ние го направихме, до момента в който самолетът беше на автопилот. Разбира се, вторият водач незабавно разбра какво сме намислили, само че нищо не ни сподели. Излезе и ние го направихме, показа още Гомес.

Тя призна, че водачът е бил един от дребното щастливи колумбийски мъже, с които е имала полови връзки.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР