КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Ограниченията върху медицинските грижи за

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Ограниченията върху медицинските грижи за
Коментари Харесай

Републиканците от Южна Каролина претеглят здравните ограничения за транссексуални лица, тъй като Мисури вижда подобни законопроекти

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Ограниченията върху медицинските грижи за малолетни транссексуални са за спор в Камарата на представителите на Южна Каролина в сряда, като голям брой подобни- целенасочени оферти получават разискване в законодателна комисия в Мисури.

Разглеждането на ограниченията акцентира продължаващия интерес измежду консервативните законодатели към ориентиране към проблемите, засягащи транссексуалните поданици, след миналогодишната вълна от законопроекти с огромно внимание.

Южна Каролина е един от дребното южни щати без възбрана за потвърждаващи пола грижи за малолетни. Доминираната от републиканците камара се очакваше да разиска законопроект в сряда, който ще забрани на здравните експерти да правят интервенции за промяна на пола, да предписват медикаменти, блокиращи пубертета, и да следят хормоналното лекуване на пациенти под 18 години. Хората под 26 години не могат да употребяват Medicaid за покриване на разноските за такива грижи.

Републиканските з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР