КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — На пръв поглед изцяло мъжката

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — На пръв поглед изцяло мъжката
Коментари Харесай

Южна Каролина постига напредък за привличане на повече жени в Общото събрание и на ръководни позиции

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — На пръв взор напълно мъжката подкомисия на Сената на Южна Каролина взема решение дали да утвърди предложение за унищожаване на налога върху продажбите от продуктите за женска хигиена беше увещание, че до 2012 година щатът нямаше дами в Сената си.

Но има прогрес. Избирането на шеста жена в 46-членния Сенат през януари извади Южна Каролина от последното място в Съединени американски щати по % на дамите в горната камара.

Никой не означи състава на всички мъжка финансова подкомисия на Сената и те изслушаха пет дами, които се изрекоха в поддръжка на законопроекта, преди да правят отстъпка думата на републиканския сенатор Катрина Шийли, която прекъсна четиригодишния интервал на камарата без дами през 2013 година

„ Аз знаем, че имаме доста работа, само че постоянно можем да създадем още нещо “, сподели Шийли, който приказва за това какъв брой е значимо продуктите като превръзки и тампони да бъдат налични и налични, изключително за по-младите дами, които към този момент се борят с бедността.

Законопроектът,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР