КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп заяви

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп заяви
Коментари Харесай

Тръмп казва, че неговите наказателни обвинения са увеличили привлекателността му за чернокожите избиратели

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп съобщи в петък, че неговите четири наказателни обвинявания са повишили поддръжката му измежду чернокожите американци, тъй като те го виждат като жертва на дискриминация, сравнявайки неговата правна заплаха с историческото завещание на предразсъдъците против чернокожите в правната система на Съединени американски щати.

Тръмп твърди, че е жертва на политическо гонене, макар че няма доказателства президентът Джо Байдън или Белият дом чиновници са повлияли на повдигането на 91 обвинявания в закононарушения против него. По-рано през седмицата Тръмп се съпостави с Алексей Навални, основният вътрешен противник на съветския президент Владимир Путин, който умря в далечен арктически затвор, откакто беше задържан от водача на Кремъл.

„ Бях упрекнат за нищо, за нещо, което е нищо “, сподели Тръмп на събитие за чернокожи консерватори в Южна Каролина преди първичните избори на републиканците в събота. „ И доста хора споделиха, че това е повода черните хора да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР