КОЛУМБЪС, Охайо (AP) — Участниците в търга ще се борят

...
КОЛУМБЪС, Охайо (AP) — Участниците в търга ще се борят
Коментари Харесай

Мечът на генерал Уилям Т. Шърман от Гражданската война и други реликви ще бъдат продадени на търг в Охайо

КОЛУМБЪС, Охайо (AP) — Участниците в търга ще се борят с доларите си идната седмица в аукционна къща в Охайо за меча от Гражданската война Генерал на Съюза, който управлява акция за заличаване на земята в цяла Джорджия и измисли фразата „ Войната е пъкъл “.

Мечът от войната на военачалник Уилям Текумсе Шърман, евентуално употребен сред 1861 и 1863 година, е измежду предметите, които ще бъдат отворени на наддавачите във вторник на търговете на Fleischer в Кълъмбъс.

Други предмети, които ще бъдат продадени на търг, включват отличителните знаци на униформата на Шърман, носени по време на Гражданската война, фамилна Библия и негово персонално копие с мнения на записките на Улисис С. Грант.

Шърман, ученик на Уест Пойнт, беше шеф на военно учебно заведение в Луизиана, когато Южна Каролина се отдели през 1861 година, поставяйки началото на войната. Неговото завладяване на Атланта през септември 1864 година оказа помощ на президента Ейбрахам Линкълн да завоюва втори мандат през ноември същата год...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР