Колоритният участник в риалити шоуто Островът на изкушенията Андрей Едрев

...
Колоритният участник в риалити шоуто Островът на изкушенията Андрей Едрев
Коментари Харесай

Бившият сървайвър Андрей Едрев: Забраниха ми да виждам децата си, не съм ги отвличал!

Колоритният участник в риалити шоуто „ Островът на изкушенията ” Андрей Едрев води жестока борба с някогашната си жена. Двамата се съдят за попечителството на двете им деца. Съдебната сага сред двойката, която с години се радваше на естетика и нехаен живот на екзотичния остров Бали започва на 2 декември, като Районният съд в столицата деликатно изслужа двете страни, плюс призованите очевидци. Първото съвещание приключи в интерес на майката, а второто бе планувано за началото на февруари 2020 година – факт, който натъжи бащата Андрей Едрев, научи HotArena.

„ Много пострадвам от решението. Издават се заповеди без доказателства за отбрана, просто на съображение на една декларация в свободен текст. Приема се за истина автоматизирано. Приема се, че в една връзка само и единствено дамата може да е обект на принуждение. Съдията написа отчет, назначиха се експертизи и идващото съвещание е на 5 февруари 2020 година Нямам право да си виждам децата дотогава ”, споделя нараненият мачо пред „ Уикенд ”.
Андрей бе наклеветен от екс половинката си Гергана, че се е опитал да отвлече децата им – 4-годишния Александър и 3-годишната Бориса измежду бял ден пред заведение на столичния бул. „ Витоша ” през септември. По щастливо стичане на събитията „ проектът ” му се провалил.
Едрев подготвил и писмен отговор към магистратите във връзка молбата на Гергана, че тя е била жертва на домашно принуждение. Той разказва, че съвсем 6 години от живота си прекарал в общуване на фамилни начала с някогашната си обичана, а вследствие на любовта им се родили Александър Андреев Едрев и Бориса Андрей Едрева.

„ Поради многочислените й изневери, живот по нощните клубове и систематична приложимост на алкохол и неразрешени субстанции подадох молба пред Районен съд – Бургас на 30 септември 2019 година с искане да получа наставнически права над децата. Поведението на ищцата като майка бе неприемливо за мен. Основните грижи за децата полагах аз, приходите на нашето семейство се осигуряваха от моя бизнес на остров Бали, Индонезия, където отпущам вили чартърен на български туристи. Първоначално живеехме там и в България, като с изключение на отличните битови условия бях наел и две детегледачки на 24 часово разположение без почивен ден за децата, с цел да се усеща удобно жена ми както назовах Гергана. Бяха обезпечени за нея и децата кола и водач, служащи за басейна и годината. Тя не работеше и по през целия ден имаше много свободно време.
В един стадий от живота ни тя престана да идва до Бали и се наложи да се разделя с децата за дълъг интервал от време, макар нежеланието ми, само че поради нея и подправената й заинтригуваност и предпочитание да гледа дребните се принуждавах.

Всъщност, за децата в такива интервали се грижеше бащата на Гергана Дякова – Велко Сапунджиев в фамилната им къща в Панагюрище. Тя е била в София от самото начало и е посещавала децата един път на две седмици.

Винаги съм я подкрепял да учи и да се развива, изпълнявах желанията й за това къде желае да живее, какъв брой пари да получава от мен. Аз самият се връщах в България поради желанието й да прекарваме времето си в страната, с цел да може децата да поддържат връзка с баби и дядовци, със своите родственици по бащина и майчина линия...

В един миг Гергана ми съобщи, че й се живее, излиза й се по кръчми и нощни заведения, желае да има и други връзки. За мен това беше потрес. Децата бяха записани в Бургас на детска градина, а Гергана се беше преместила да живее сама в София при следващия си ухажор. На няколко пъти открих, че тя има връзки с най-различни мъже. Настоящият й ухажор е заможен, има нощно заведение-бар. Над заведението има апартамент, където са провеждат афтърпартита ”, написа в писменото си пояснение за станалото Андрей Едрев.

Един ден Гергана и новият й мъж Омуртаг, с който небрежно предходна през гражданското отишли в Бургас и взели хлапетата.  Тя обяснила на Андрей, че ще живее в жилището над заведението на „ Витоша ” и ще работи като сервитьорка, въпреки че желала да се занимава с дизайн. След дълги диалози Едрев склонил да подпише съглашение, че майката ще гледа децата при естествени условия. Споразумението се налагало, тъй като не желал дребните да имат достъп до наркоманска среда и места, където се използва алкохол. Смятал, че Бориса и Александър би трябвало да са в Панагюрище, само че никой не се съобразил с желанието му.

Той оспорва изказванията на някогашната си жена, че на 25 октомври е блъснал главата й в стена, че е заплашвал да завърши с нея и децата, в случай че не се приберат в Бургас. Споразумението с Гергана подписал в Панагюрище във фамилния й дом, където били родителите на Дякова, а Андрей водел брат си Николай. За фамилията на Сапунджиева-Дякова носел подарък – сафрид.

Сървайварът оспорва изказванието, че се е опитал да отвлече децата им както и че е желал 2000 лв. от молителката. „ Оспорвам също, че синът ни Александър Андреев Едрев има логопедичен проблем, заради простата житейска причина, че и двете ни деца живеят в мултиезична среда и приказват на три разнообразни езика – български, британски и индонезийски. За истинността на това изказване може да се изкаже директорката на детската градина на децата в Бургас госпожа Кралева ”, написа Едрев и изяснява, че той има личен бизнес и е добре прочут в обществото, в серия от телевизионни излъчвания и начинания в социална изгода.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР