Колоритният бос на Сампдория Масимо Фереро отправи ясно послание до

...
Колоритният бос на Сампдория Масимо Фереро отправи ясно послание до
Коментари Харесай

Босът на Самп стреля по Гатузо: Няма да му се моля!

Колоритният необут на Сампдория Масимо Фереро насочи ясно обръщение до посочения като основен претендент за треньорското кресло в клуба Дженаро Гатузо. Президентът на генуезци съобщи, че няма никакво желание да убеждава наставника да се заеме със задачата, тъй като не подобен човек търси за позицията.

Вчера Самп и Гатузо организираха своята първа по-сериозна среща по отношение на позицията, която беше овакантена след уволнението на Еузебио Ди Франческо. Последният заплати цената за ужасяващия старт – 1 победа и 6 загуби – който запрати отбора на последното 20-о място в Серия А след първите 7 кръга.

В резултат на диалозите Гатузо е поискал време да намерения над отправеното му предложение, а също и да го разиска със своя възможен треньорски щаб. Фереро сподели, че ще прояви известна толерантност, само че няма да изпада в обстановка, при която да моли за единодушието на Гатузо.

„ Не искам треньор, който има потребност да бъде убеждаван”, разяснява в характерен жанр босът на Сампдория. „ Искам човек, който има желанието и ентусиазма да управлява Сампдория.”

„ Блучеркиатите” имат пред себе си като вид и Джани Де Биази. Бившият треньор на Удинезе, Торино и албанския народен отбор също е незает сега.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР