Колоритната професионална боксьорка Иванка Иванова - Лъвицата прие хвърлената ръкавица

...
Колоритната професионална боксьорка Иванка Иванова - Лъвицата прие хвърлената ръкавица
Коментари Харесай

Лъвицата: Памела Треан не е кой знае какво

Колоритната професионална боксьорка Иванка Иванова - Лъвицата одобри хвърлената ръкавица от непобедената Памела Треан за женско дерби в категория суперпетел. Двете ще се боксират през август в България. В сряда Треан (9 победи, 5 с нокаут) насочи предизвикателство към Иванка Иванова.

"Разбира се, че одобрявам - разгласи Лъвицата. - Играла съм с по-добри боксьорки от Памела. Сигурно ме подценява. Чакам я с неспокойствие. Била съм на кръга с девойки, които сега са шампионки с по три трофеи. Памела не е толкоз добра. "

"Поне по този начин наподобява от мача, който има в интернет. Разпитала съм за нея. Има хора, които са я гледали и в други срещи. Не е кой знае какво. Обикновена жена с две ръце, като всички останали. Много под равнището е на Аня Секи, от която изгубих на непозната територия с доста близко съдийско решение. "

32-годишната софиянка има 2 победи и 11 загуби в своята кариера. Почти всички провали са в чужбина против класни съпернички освен това с доста дребна разлика в точките. Иванка Иванова работи в община Гълъбово в отдел инвеститорски надзор.

"От дребна започнах да упражнявам кикбокс - описа Лъвицата. - Когато родих моята дъщеричка и се реалокирах в Гълъбово, там отвориха боксова зала. Запалих се. Моите сътрудници ми оказват помощ. Кметът е доста горделив с триумфите и оказва помощ с каквото може. "

Иванка Иванова е уверена, че няма какво да губи в мач с Памела Треан, която от много години живее в Швейцария.

"Ще има малко повече напрежение, тъй като не съм привикнала да се удрям в България - добави Лъвицата, която има единствено три мача на родна територия. - Това е огромен късмет. Ако печеля, може да се боксирам за европейската купа. "

Иванка Иванова има страхотна татуировка на бедрото. Оттам идва и нейният прякор.

"Направих татуировката прди две години. Исках да е лъв, тъй като е знак на мощ ", призна храбрата боксьорка, която изцяло се вписва в българския вид на кино лентата "Момиче за милион $ ".

Очаква се в околните дни да стане ясно къде тъкмо ще се организира дербито сред Памела Треан и Иванка Иванова - Лъвицата. Промоутър на шоуто ще бъде Васко Алексеев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР