Колони от автомобили са се подредили преди ГКПП "Кулата" точно

...
Колони от автомобили са се подредили преди ГКПП "Кулата" точно
Коментари Харесай

Огромно задръстване на ГКПП Кулата, колите не мърдат

Колони от коли са се подредили преди Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата " тъкмо от табелата "Гърция - 2 километра ", предизвестиха водачи, представени от "24 часа ".

Водачите са засекли, че това малко разстояние лишава повече от 2 часа, с цел да стъпиш на автомагистралата за Солун. Каква е повода на 16 юни, преди да е почнал сезонът на почивките, да се образуват сходни тапи?

Няма забележима причина - отправилите се към Гърция туристи са повече румънци и по-малко българи. Полиция отклонява тежките камиони. Двете успоредни колони обаче се придвижват с по 10 километра в час в най-хубавия случай. Преминаваш за час първия километър, с цел да видиш, че ГКПП-та откъм България са празни и върху четирите ленти няма нито един чиновник. Отново се образуват две колони, които се преподреждат тъкмо час в идващия километър.

От знаците се вижда, че на гръцкия Граничен контролно-пропусквателен пункт има ремонт, само че не се виждат служащи. Започва необичайно извъртане на методите, с цел да попаднеш отново на български чиновник. Никой не изяснява повода. Репортери на една от огромна телевизия обират гнева на изнервените водачи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР