Колокото и интересен да беше март с всички любопитни новини

...
Колокото и интересен да беше март с всички любопитни новини
Коментари Харесай

Уил Смит се извини, но приема ли го Крис Рок

Колокото и забавен да беше март с всички любопитни вести и пикантни детайлности към церемонията на Оскарите, нищо не може да се съпостави със случилото се през нощта на 28-ия ден от месеца. А шамарът, който Крис Рок отнесе от Уил Смит, към момента звучи в ушите ни.
 Уил Смит и наказването за Оскарите, което му бе наложено
Наказанието, което Уил Смит отнесе поради шамара

Последствията за артиста

Разбира се, с него пристигнаха и разпалените полемики, и провокативно полюсни гледни точки, и всеобщото отчаяние. Така след изцяло непредвидения поврат на Оскарите, не спирахме да чуваме думи като морал, чест, съпричастност, емпатия - всичките свързани с двамата артисти. А след това... нищо.

И по този начин, единствено допреди броени дни, когато се случи нещо също ненадейно. След месеци безмълвие артистът Уил Смит разгласява видео, в което се извинява за постъпката си.

Естествено, не закъсняха и мненията, и реакциите. При това както от " елементарни " хора, по този начин и от редица експерти - психолози, анализатори и даже политици.
 Снимка 582639

Според фамилния терапевт Джорджия Доу, извинението на Уил Смит е по едно и също време и " вярно ", само че и подправено.

" Роботизирано е, упражнявал го е, не чувствам никакви страсти ", споделя тя. " Мисля, че за Уил това е предпазен механизъм... само че мисля, че лишава от онази откровеност, която би трябвало да забележим. "
 Нина Добрев, Крис Рок, Джейда Пинкет-Смит и коментарът й за постъпката на Уил Смит на Оскарите
Какво мисли Нина Добрев за шамара на Уил Смит

Актрисата даде и своя коментар

За Джорджия Доу най-големият проблем е, че от страна на Смит има доста малко същинско разкайване. " За да бъде извинението същинско, то би трябвало да е откровено ", безапелационна е тя. Въпреки това, терапевтът признава, че извиненията на Уил към майката на Рок наподобяват по-искрени и по-малко инсценирани, написа Men`s Health.

В умозаключение Джорджия Доу счита, че артистът се извинява по-скоро на почитателите си, а не са фамилията на комедианта. " Изглежда повече като ПР ход, в сравнение с като нещо, което е в действителност същинско. "

Часове откакто видеото на Уил Смит видя бял свят, Крис Рок проговори за случая. Коментарът му не адресира видеото с извинението, само че на всички им стана ясно защо приказва той.

" Всеки се пробва да бъде ш....а жертва. Ако всички се показват за жертви, никой няма да чуе същинските жертви. Дори да ме удари Suge Smith... Отидох на работа на идващия ден, имам деца ", декларира той по време на стендъп шоу в Ню Джързи.

И иронично добавя, че " всеки, който споделя, че думите нараняват, в никакъв случай не е бил удрян в лицето ", написа Thewrap.

Да, заболяло го е от шамара, само че бързо се отърсил от обстановката, тъй като на идващия ден е трябвало да продължи работата си. Не е отишъл в болница, нито е подавал недоволство в полицията. " Не съм жертва ", безапелационен е Рок.

В 23-секундното видео Уил Смит се извинява за дейностите си на Оскарите.

" Крис, оправдавам се. Поведението ми беше недопустимо... Тук съм постоянно, когато си подготвен, с цел да поговорим ", обръща се той към Рок.
 Снимка 582641

Уил Смит изяснява още, че се е свързал с комедианта, само че е получил отговор, че към момента не е подготвен за диалог. Щял да го потърси, когато реши...

Какво ще се случи оттук насетне знае очевидно единствено Крис Рок. Но ще има ли помирение зависи и от двамата. А дали извинението заслужава Оскар както този, който Уил Смит завоюва за " Методът " Уилиямс " на същата гала, или е просто прахуляк в очите, всеки може и самичък да реши.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР