Колоездачи, тръгнали на велопоход от Варна до южната ни граница,

...
Колоездачи, тръгнали на велопоход от Варна до южната ни граница,
Коментари Харесай

Джигит помете велосипедист на кръстовището до Бургаския затвор

Колоездачи, тръгнали на велопоход от Варна до южната ни граница, претърпяха случай до Бургаския затвор, на кръстовището с известната механа " 33 ". Дотам те се движели в колона по велоалеята, която обаче свършва до пътя, оповестява " Флагман ".

Вместо да слязят от велосипедите си и да пресекат пешком, те траяли да карат и вторият в колоната, -17-годишно момиче, се блъснало странично в миниван с габровска регистрация, който в това време се опитал да направи десен завой. Автомобилът, който пътувал паралелно с колоездачите, само че по самото шосе, пропуснал лидера на колоната и това е предиздвикало останалите да си помислят, че ще ги изчака.

Шофьорът обаче завил и момичето се блъснало в задната дясна част на автомобила.

За благополучие ударът не е бил мощен и тя не е потърпевша съществено – има пострадвания по единия крайник. Спасило я е и това, че е бил с защитна каска при рухването.


Това е мястото на случая. Велоалеята свършва на границата с пътното платно и продължава от другата страна на тротоара.

Пристигналите на място служители на реда, които били извикани от велосипедистите, споделили на колоездачите, че сходни произшествия в града са много чести и би трябвало да се алармира в Община Бургас, с цел да се откри решение на казуса с велоалеите, пресичащи пътното платно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР