Колоездачът Джино Медер пострада сериозно при падане по време на

...
Колоездачът Джино Медер пострада сериозно при падане по време на
Коментари Харесай

Колоездач падна в дере, спасяват го с хеликоптер

Колоездачът Джино Медер пострада съществено при рухване по време на петия стадий от Обиколката на Швейцария и трябваше да бъде превозен до болница с хеликоптер, оповестиха от клубния му отбор Бахрейн-Викториъс.

Инцидентът се случи в четвъртък следобяд и към този час към момента не е изцяло ясно какво е положението на Медер, излиза наяве от оповестена тази заран информация от уредниците.

На втурване на 197-мия километър от стадия 26-годишният швейцарец се сблъска с американеца Магнус Шефилд от отбора на Инеос, при което и двамата падат.
 Изключително неприятна вест за 19-годишния колоездач, блъснат от автомобил
Изключително неприятна вест за 19-годишния колоездач, блъснат от автомобил

Инцидентът с него стана по време на втурване

Травмите на Шефилд не са съществени, като той има единствено навяхвания и охлузвания по тялото, само че положението на Медер буди терзание. Той се е превъртял през мантинелата край пътя и е паднал в дере, като тялото му е извадено неподвиждно от водата в пространстовото под пътя.

Организаторите на Обиколката на Швейцария показаха, че докторът на надпреварата е бил при Мадер единствено две минути след рухването му и е съумял бързо да реши, че се постанова извикването на хеликоптер, който да откара колоездача.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР