Колкото повече време минава от кончината на петричката пророчица Ванга,

...
Колкото повече време минава от кончината на петричката пророчица Ванга,
Коментари Харесай

Ванга гони зли духове

Колкото повече време минава от кончината на петричката пророчица Ванга, толкова по известна става тя в международен мащаб.

 

Припомняме, че тя издъхна на 84-годишна възраст на 11 август 1996 година Макар цялостен живот да приказва за предишното и бъдещето на стотиците хиляди хора, които се редят пред вратата й, пред околните си споделя: „ Кажа ли ти бъдещето, отнемам те от него “.

 

Независимо от това напоследък като че ли е оповестена конкуренция да се измислят всевъзможни предсказания за идващите дни, които сякаш са били направени от Ванга. Едно от тези „ предсказания “ е за Трета международна война. Предсказанието на Ванга обаче не е, че ще има такава, а че няма да има.

 

В нередки случаи петричката пророчица се демонстрира и като врач. Петър Баков даже споделя по какъв начин през 70-те години се показала като самобитен екзорсист, прогонвайки злобен дух, затънал в корема на 10-годишно момиче.

 

За задачата Ванга гушка момиченцето и заръчва на татко й да възпламени две цигари по едно и също време, да дръпне крепко от тях и щом го викне, незабавно да пристигна и да целуне рожбата си, издухвайки дима в устата й. Когато всичко това завършва, Ванга декларира: „ И него го търсят техните, келеша му с келеш “

 

В този миг от устата на детето изригва черен дим с неистово давещ вик, като че ли някой коли прасе. След като злият дух напуща тялото на детето, коремчето му, което преди този момент е било като на бременна жена в деветия месец, на часа спада като спукан балон. 

Инфо: Уикенд

Тагове: Ванга пророчица Петрич зъл дух
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР