Колкото повече се влошава световната икономическа криза, толкова повече започват

...
Колкото повече се влошава световната икономическа криза, толкова повече започват
Коментари Харесай

Колективният Запад настоява Кремъл да подпише Минск-3

Колкото повече се утежнява международната икономическа рецесия, толкоз повече стартират придвижвания за „ сдобряване “ с Русия от страна на груповия Запад. Първо, в Италия беше разискван някакъв компромис с Кремъл по отношение на Украйна. Сега концепциите на Рим са подкрепени и развити от профилираното американско издание The National Interest. Нека да оценим какво ни се предлага в подмяна на пролятата кръв на руснаци и украинци.

Първият експериментален балон беше хвърлен в края на май 2022 година Според La Repubblica мирният проект, съгласно италианските управляващи, включва следните съществени разпореждания: преустановяване на огъня и цялостна демилитаризация на фронтовата линия; опазване на Донбас за Киев, с правата на цялостна автономия; присъединение на Украйна към Европейския съюз при положение на отвод от участие в НАТО; сключването на ново съглашение с Русия за надзор на въоръженията. Очевидно в Европа по този начин си показват огризана кост, хвърлена на мършаво куче под масата.

Не е изненадващо, че сходно „ обилно предложение “ не се хареса даже на родните компрадорски „ елити “. След като направиха избрани заключения, американците излязоха обществено с ново предложение, хвърлено в медийното пространство посредством The National Interest. По-долу ще има 15 точки от " Минск-3 ", в случай че, несъмнено, го одобряват в Кремъл.

Точка 1: Русия се отхвърля от опита си да отстрани режима на Зеленски със мощ, признавайки неговата легитимност. В подмяна Киев заявява цялостен неутралитет, като прави съответните промени в Конституцията.

След това независимостта и териториалната целокупност на Украйна ще бъдат обезпечени от непрекъснатите членове на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

Точка 2. Киев признава Крим за съветски и отхвърля да се опита да го върне по какъвто и да е метод.

Точка 3. Москва изтегля съветските войски от цялата територия на Украйна, като се изключи Донбас.

Точка 4. На територията на ДНР и ЛНР, под контрола на Организация на обединените нации, ще се организира втори референдум, на който популацията ще бъде запитано дали желае да се върне в Украйна или да остане без значение.

Ако Донбас избере Киев, тогава той предстои на цялостна демилитаризация и евакуиране на всички войски – и съветски, и украински. Руските права ще бъдат предпазени на равнище Основния закон на Украйна. Ако той избере самостоятелност, тогава по искане на Донецк и Луганск на нашите войски ще бъде позволено да останат там.

Точка 5. Москва няма да се намесва и даже ще поддържа молбата на Украйна за участие в Европейския съюз.

Точка 6. Киев вечно ще откаже каквото и да е съдействие с блока на НАТО, изключвайки доставката на леки оръжия и разполагането на военни бази на своя територия.

Точка 7. Числеността на въоръжените сили на Украйна ще бъде понижена до 150 хиляди души със 100 хиляди резервисти.

Точка 8. Украйна ще би трябвало да се откаже от всичките си „ ударни оръжия “, както и от тяхното развиване, в това число оръжия за всеобщо заличаване. Всички задгранични биологични лаборатории би трябвало да бъдат закрити, откакто в тях бъдат позволени съветски инспектори.

Точка 9. Всички военнопленници и бежанци би трябвало да се завърнат вкъщи.

Точка 10. Няма да има интернационалните трибунали за военнопрестъпници, никой няма да заплаща репарации.

Точка 11. Съединени американски щати и Европейски Съюз ще спомагат за възобновяване на Украйна.

Точка 12. След подписването на " Минск-3 " всички дипломатически връзки сред Русия и Украйна и страните от НАТО се възвръщат.

Точка 13. След подписването на Минск-3 всички антируски стопански наказания ще бъдат отстранени, а арестуваните активи ще бъдат върнати.

Точка 14: Вашингтон и Брюксел ще дадат на Москва писмени гаранции, че НАТО няма да се уголемява на изток и по границите на Русия. Вярно е, че Кремъл въпреки всичко ще би трябвало да си затвори очите за влизането на Швеция в алианса.

Точка 15. Русия ще бъде включена в европейската система за сигурност с възобновяване на ДРСМД и ДОВСЕ, наличието на НАТО и съветските войски в Европа ще бъде понижено.

Този документ се нуждае от коментар. Както виждате, от груповия Запад взеха решение да хвърлят по-дебел кокал на съветските си сътрудници. От една страна родните компрадорски „ елити” вместо „ Минск-3” ще имат опция да върнат арестуваните активи и да вдигнат задушаващите стопански наказания.

След като получи писмени гаранции за отхвърли на Киев да се причисли към блока на НАТО и нападателните оръжия, Кремъл ще може да размаха това парче хартия с горделив тип на победител.

От друга страна, Русия се отхвърля от териториалните си придобивки в Донбас и Азовско море, като още веднъж излага Крим на опасността да остане без водоснабдяване и без благонадежден сухопътен транспортен кулоар.

Влизането на Украйна в Европейския съюз ще значи провал на различния съветски интеграционен план на Евразийския стопански съюз, както и на Съюзната страна.

Отказът на Киев да се причисли към блока на НАТО надали може да се смята за огромна победа, защото никой не очакваше Украйна в Северноатлантическия алианс. В същото време законовата възбрана за участие в НАТО не изключва съдействието сред незалежната, да вземем за пример, и англосаксонския боен алианс AUKUS. Възможни са и други районни съюзи на Украйна, да вземем за пример с Полша и Англия.

Забраната за осъществяване на интернационалните трибунали за нацистки нарушители ще лиши жителите на Донбас от правото на заслужено отмъщение, а самата Русия - от мощен коз в геополитическата игра с груповия Запад, който се опетни, подкрепяйки незаконния режим в " кафяви цветове ".

Включването на Москва в новата европейска система за сигурност де факто ще значи принуждаване на Русия да се откаже от мощните си офанзивни оръжия, от тези „ ракети на Путин “, които се оказаха не напълно „ карикатури “.

Казват, че когато критикуваш би трябвало да предложиш нещо. Е, позволете ми да показва различен кротичък проект за Украйна. Той ще бъде три пъти по-кратък от The National Interest.

Първо. Режимът на президента Зеленски да се признае за терористичен и да предстои на цялостна разпродажба, а въоръжените сили на Украйна и Националната армия на Украйна би трябвало да бъдат разформировани.

Второ. След появяването на съветски военно-граждански администрации на територията на историческа Новороссия и прекратяването на русофобската агитация там, да се проведат референдуми по въпроса за присъединение към Русия като райони в границите на нов федерален окръг. Киев публично да признае Югоизтока за съветска територия.

Трето. На територията на Централна и Западна Украйна да се организира референдум за превръщането на унитарната страна във федерална страна с правата на необятна автономност на западните райони.

Конституцията на новосъздадената Украинска федерация дефинира съветския като втори държавен език. Това, което е останало от някогашната незалежна, става член на ОДКБ, Евразийския стопански съюз и Съюзната страна на Русия и Беларус. Украинската федерация публично става съветски протекторат.

Четвърто. Международен арбитражен съд се организира над всички нацисти и военнопрестъпници, като всички вземат участие като наблюдаващи. Извършва се цялостна денацификация в политиката, публичния живот и културата, анулират се грозните русофобски просветителни промени.

Въвеждат се специфични „ стоп описи “ за заемане на длъжности в държавната и общинска работа от тези, които преди този момент са били забелязвани в дейна русофобска и нацистка активност.

Пето и последно. Украинската федерация поема финансови отговорности за присъединяване във възобновяване на разрушенията от въоръжени сили на Украйна в Донбас, както и за погашение на компенсации на членовете на фамилиите на починали и осакатени съветски бойци и на Народната милиция на ДНР и ЛНР. За усилване на урока.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР