Колкото повече се говори срещу нас, толкова сме по-сигурни, че

...
Колкото повече се говори срещу нас, толкова сме по-сигурни, че
Коментари Харесай

Кирил Петков: С дела и с факти ще оборваме залитанията в клевети

„ Колкото повече се приказва против нас, толкоз сме по-сигурни, че вървим по верния път. С каузи и с обстоятелства ще оборваме залитанията в клюки. Не сме президентска партия, само че поддържаме президента, тъй като имаше куража да даде на едни младежи цялостна независимост да работят. Това сподели Кирил Петков, водач на „ Продължаваме промяната “ (ПП) пред.

Той е безапелационен, че сами финансират плана си и избират „ човек по човек, с цел да няма пробив “.

„ За нас основната цел е 121 депутати, които мислят в една и съща посока. За нас не е значимо от кое място са тези депутати. Вярваме, че оставащите дни до изборите ще бъдат употребявани освен за акция, само че и за договаряния. Готови сме на диалози и с Има Такъв Народ. Има хора в Българска социалистическа партия, с които бихме говорили. Имаме извънредно тежки условия към Движение за права и свободи и ГЕРБ. ГЕРБ би трябвало да се отрекат от всичките големи обири, които са се случвали през миналите години. Искаме да вкараме нова просвета в политиката, където се приказва на правила и дейности, а не на маркетинг и марки на партии. За Движение за права и свободи - до момента в който не кажат „ Пеевски не инцидентно е комплициран в листата „ Магнитски “, и ние се отхвърляме от всичко, което е направил “, това са първи стъпки, преди изобщо да стартираме диалози ”, разяснява още Петков.

Той беше безапелационен, че ПП ще пази напълно и единствено българските ползи, а „ в случай че те съответстват с някои от огромните сили, още по-добре ”.

„ Най-доброто за задачите Балкани е да сме част от Европейския съюз. Всички на Балканите би трябвало да кажем, че границите ни би трябвало да бъдат отворени за търговия, за икономическо развиване. Казвайки това, не можем да пренебрегваме обстоятелства, които би трябвало да бъдат преодолени, като това, че българското малцинство в Македония би трябвало да има предпазени права. Това е въпрос на бърз разговор, на добре образувани работни групи и обща цел, че просперитетът на Балканите зависи от оптимално отворените благоприятни условия за правене на стопански връзки и търговия ”, добави Кирил Петков.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР