Колкото повече наближава зимата, толкова повече започваме да се тревожим

...
Колкото повече наближава зимата, толкова повече започваме да се тревожим
Коментари Харесай

Шот от джинджифил и куркума, който прави ЧУДЕСА със здравето ни

Колкото повече наближава зимата, толкоз повече започваме да се тревожим за всички тези настинки и грипове, които се вихрят към нас.

Много е значимо да помислите в точния момент за здравето си, в случай че не желаете да се възползвате от отпуските си или да си взимате болничен.

Специалистите поучават целогодишно да се грижим за имунната си система и най-много през зимата, когато тя най-вече се нуждае от това.

Предлагаме ви да се възползвате от редицата изгоди на шота от джинджифил и куркума. Тази рецепта е в действителност лесна за осъществяване и изрично ще ви помогне да се справите доста по-бързо с всякакво неразположение, което е в следствие от настинки и грипове.
Шот от джинджифил и куркума – напитката, която укрепва имунната система Какви артикули ще са ви нужни:
• 1 лъжица настърган джинджифил;

• 2 с.л. домакински мед;
 Не е за поверие, че с тялото ви ще се случи това, в случай че започнете да дъвчете ДЖИНДЖИФИЛ Не е за поверие, че с тялото ви ще се случи това, в случай че започнете да дъвчете ДЖИНДЖИФИЛ
Знаем, че джинджифилът е една от тези подправки, които носят доста изгоди за здравето ни. Освен, че можем да я прибавяме към ястията, тя...

• 1 щипка куркума;

• ½ ч.ч. прясно изцеден сок от лимон и портокал.
Начин на подготвяне:
Всички съставки се бъркат, а по-късно се употребяват. Както казахме и по-рано, самото подготвяне на шота лишава не повече от 5 минути.

Всяка една от съставките е извънредно потребна и богата на минерали и витамини.

 Джинджифил - какви са изгодите от това растение? Джинджифил - какви са изгодите от това растение?
Джинджифилът ( Zingiber officinale ) е многогодишно растение, което се характеризира със зелено стъбълце и зелено-жълти съцветия. Най-инт...

Джинджифилът е супер храна, с която в никакъв случай няма да сбъркаме, без значение какъв брой пъти решим да я включим в менюто си.

Куркумата е едно от съкровищата, които съхраняваме в шкафа с подправките. Те я източник на бета – каротин, желязо, фосфор, йод и доста други витамини.

Медът е другата супер храна, която няма аналог.

Сокът от портокал и лимон е доста богат на витамин C, който ни защищава от настинки.

Пийте този шот всеки ден и се радвайте на същински положително здраве!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР