Колкото по-голям процент ор хората гласуват в неделя, толкова по-голяма

...
Колкото по-голям процент ор хората гласуват в неделя, толкова по-голяма
Коментари Харесай

Предприемачът Кристиян Киров с нова кауза – стимулира избирателната активност с отстъпки в луксозния си хотел

Колкото по-голям % ор хората гласоподават в неделя, толкоз по-голяма отстъпка ще получат посетителите на почивната база в парк Росенец

„ Ние от хотел Utopia forest сме обществено зает бранд и в тази връзка подсещам, че остава по-малко от една седмица до провеждането на Местни избори 2023 година Апелирам персонално към всеки един от вас да бъде обществено виновен, каквито сме ние, да излезе и да упражни своето право на избор – без значение за коя политическа мощ или персона. Просто гласувайте “ съобщи притежателят на известния хотел в парк Реселец и разгласи забавна премия за всеки, който е упражнил правото си на глас в неделя на 29-ти октомври.

„ Utopia Forest ще подари % отстъпка, равна на % на изборната интензивност в страната. Така, колкото повече хора излязат и гласоподават в неделя, толкоз повече ще бъде отстъпката за предлаганите от нас услуги. Например, в случай че съберем 42% изборна интензивност, толкоз ще бъде и отстъпката за нощувка в Utopia Forest. Надяваме се по този метод да стимулирам повече хора да излязат и упражнят правото си на глас.

Призовавам и всички наши сътрудници от всички сфери на бизнеса да създадат същото. Стимулирайте Вашите почитатели и клиенти, тъй като всичко зависи от нас самите. Излезте и гласувайте “, моли Кристиян Киров във видео, което се популяризира в обществените медии.

Вижте цялото му изказване от тук
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР