Колкото по-дълго продължават съдебните разпри между бившите съпрузи Амбър Хърд

...
Колкото по-дълго продължават съдебните разпри между бившите съпрузи Амбър Хърд
Коментари Харесай

Режисьор унижил Джони Деп пред колеги, за да го накара да работи

Колкото по-дълго не престават правосъдните разпри сред някогашните съпрузи Амбър Хърд и Джони Деп, толкоз повече детайлности стават известни за скандалното държание на артиста.
По-рано беше обявено за скандалните лудории на Деп на снимачната площадка на " Карибски пирати ", а в този момент вътрешен човек описа нова " гореща история " за това по какъв начин Джони се опитал да бъде безконтролен, до момента в който е работил по кино лентата " Убийство в Ориент Експрес ".
 Джони Деп апелира изгубено дело в Лондон Джони Деп апелира изгубено дело в Лондон
Холивудската звезда Джони Деп е подал молба до Апелативния съд в Лондон, с цел да се опита да анулира решението, че е нападнал някогашната си с...
Според източника, артистът бил прочут в киносредите с това, че постоянно закъснявал за фотосите, карайки целия екип да го чака. Актьорът и режисьор на кино лентата Кенет Брана обаче съумял бързо " да го вкара в правия път ".
" На снимачната площадка Деп демонстрираше безотговорността си. Но след началото на фотосите на " Убийство в Ориент Експерс " през 2017 година, когато той закъсня още първия ден Кен, режисьорът, умерено му сподели: " Не работя по този начин. Не разрешавам да се закъснява. Ако смятате да продължите да вършиме това, можете да напуснете кино лентата, освен това незабавно. Това е обикновено ". И Джони отговори: " Разбирам ви, сър, това няма да се повтори ". Така Брана го унижи пред другите звезди със международна популярност като Мишел Пфайфър, Джуди Денч и Дейзи Ридли, като това даде резултат ".
Още:

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР