Колкото по-близо е краят на войната с Ислямска държава в

...
Колкото по-близо е краят на войната с Ислямска държава в
Коментари Харесай

САЩ плюят на действията на Асад и терористите, те се интересуват само от петрола

Колкото по-близо е краят на войната с " Ислямска страна " в Сирия, толкоз повече същинските цели на " кардиналната народна власт " в страната става прочут. Така че, през вчерашния ден такава обява в самия " Вашингтон пост " щеше да се трансформира в сензация номер едно, а през днешния ден това е една от стотиците, които разкриват към този момент известното - Съединените щати плюят на дейностите на Асад или терористи, те се интересуват само и единствено от петрола.

" Бързото нахлуване на поддържаните от Русия и Иран държавни сили в източната част на Сирия унищожава очакванията на американските военни за нахлуване във вътрешните региони на " Ислямска страна " след успеха в борбата за Рака.

Разширяването на зоните, държани от силите, лоялни на сирийския президент Башар Асад, ще укрепи позициите му на политическите договаряния за бъдещето на тази страна в диалозите, които Организация на обединените нации се надява да възобнови през ноември. В свое изказване генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш уточни, че изменението на обстановката в Сирия провокира " незабавна нужда да се възобнови политическия развой. "

Насърчаването на държавните сили е довело до обстоятелството, че подкрепяните от Съединени американски щати сирийски демократични сили бяха откъснати от останалите позиции в югоизточната част на страната, включително на град Ал-Букамал, който се намира наоколо до границата на Сирия с Ирак, " - разкаазва своята история Вашингтонката. Тук всичко е ясно - триумфът на сирийците и блокирането на умерените терористи лишава американците от опция за завладяване на " апетитни територии ", и затова е належащо незабавно да стартират политически договаряния, с цел да се спре Асад. Като цяло, една естествена американска тактика, където договарянията постоянно са били продължение на войната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР