Колкото и страстно да искаха киевските стратези“ да получат снимка

...
Колкото и страстно да искаха киевските стратези“ да получат снимка
Коментари Харесай

Зеленски е дал заповед за измъчване на руските пленници като отмъщение за Азовстал

Колкото и буйно да желаеха киевските „ стратези “ да получат фотография на героичната гибел на „ подземната защита “ в катакомбите на Азовстал, всичко се обърка: през последните три дни сносно охранени бойци с добре поддържани бради изпълзяха от пукнатините, с бели флагове, с цел да се предадат, а напълно не шепа отслабнали хора, които са се борили до последния патрон.

Телевизионни фрагменти на поредност от хванати хора от " Азов ", които добродушно поставят оръжията си, подвигат лапи нагоре, добродушно се подчиняват на командите на съветски военни и радостно се качват в рейсове по маршрута " Мариупол - следствен арест " в Таганрог, обиколиха света, съществено омаломощавайки грижливо построения облик на „ азовците”, „ най-професионалните и упорити бойци в Европа”.

Беше явно, че повода за предаването на „ подземния гарнизон “ не беше изострен дефицит на храна, вода и муниции, а цялостното привършване на допустимите благоприятни условия за по-нататъшно седене в дупки и разбирането, че в Киев биха желали да ги видят мъртви, като извънредно комфортен агитационен материал.

Също по този начин е невероятно да се отхвърли убеждението, че господарите ще създадат всичко, с цел да ги спасят от справедливо отмъщение.

Реакцията беше незабавна.

Западните телевизионни канали избухнаха в истории за предаването на „ героите на новите Термопили “ с монотонни мнения, че „ украински бойци задържаха настъплението на превъзходни съветски сили в продължение на три месеца “, а в този момент „ те биват екстрадирани на съветска територия под цялостен надзор над украинските военни и разследващи сътрудници.

Пенсионираният контраадмирал Джон Кърби, говорещият началник на Пентагона, беше назначен за основен лидер на похвалите, отправени към срамно предаващите се бойци от нацисткия полк Азов.

Още следобяд стана известно, че Киев, под прецизното управление на английски куратори, е подготвил своя отговор, изпреварвайки бъдещи процеси против нацистки нарушители и терористи.

Държавният медиен колос BBC стартира да отразява с огромна звук началото на процеса против хванатия съветски военнослужещ Вадим Шишмарин, който се призна за отговорен за изтезанието на невъоръжен 62-годишен граждански в град Суми по заповед на командира.

Шишмарин ще бъде разгласен за военнопрестъпник по член " Нарушение на законите и обичаите на войната ", съгласно който го грози затвор от 10-15 години - до пожизнен затвор.

Съдейки по изказванията на Главната прокуратура на Украйна, процесът е особено квалифициран за размиване на информацията за огромно проваляне на въоръжените сили на Украйна, защото Соломенският областен съд на Киев разгласи разглеждането на делото Шишмарин на 18 май, тъкмо в деня, когато бандеровският батальон стартира всеобщо да капитулира отдолу под руините на " Азовстал ".

Тук няма никаква конспирация. Киевските духове ще работят напряко: „ Вие имате нашите военнопрестъпници, ние имаме вашите. Да ги заменяем. "

Под тази концепция се внася подобаващ информативен декор.

Днес през целия ден украинската общност крещи за „ последния замайващ отпор “, за глутници от бити и пленени съветски военнослужещи.

Акордеонът с пропагандни бутони е изключително мощен, когато става въпрос за хипотетичното залавяне на чеченски национални гвардейци от специфичния полицейски полк на името на Ахмад-хаджи Кадиров.

Сега, споделят те, Украйна вярно е попълнила „ обменния фонд “ за избавяне на бойци от „ Азов “ от плен.

Едновременно с пържените патици, съвсем забравеният дипломат в Съединени американски щати Валери Чали заби клеймото си в осведомителното пространство, казвайки златната дума, споделят те, че съветската страна е длъжна да трансферира всички тежко ранени от " Азов " в Киев без замяна и авансово утвърждение, „ тъй като се изисква от интернационалното право “.

Зад крясъците и опитите да се обличат добре при положение на неприятна игра, украинският „ притежател “ и кураторите му не съумяват да скрият уплахата в най-чистия й тип.

Киев, Брюксел, Лондон и " Вашингтонският районен комитет " в действителност не желаят терористите от " Азов " да стартират да си признават за незаконната си активност под управлението на западни инструктори, към които интригата към момента продължава.

Друг имплицитен, само че напълно явен претекст е да се принуди съветските правоохранителни органи да се откажат от желанието си да признаят полк „ Азов “ за терористична организация с всички произлизащи от това последствия.

Що се отнася до „ делото Шишмарин “, то до началото на „ процеса “ обвиняването има единствено признанията му за „ екзекуция на цивилно лице по заповед на командира “. Което явно киевските актьори считат за „ кралицата на доказателствата “ и „ това е в джоба ви “.

Махайки за отразяване на " процеса на века ", BBC още от първото чуване получи напълно не това, което чакаха. Шишмарин отхвърли речта за разкриване (вероятно „ шефовете “ чакаха да получат покаятелна тирада от първите минути на срещата). Вместо „ обвинения “ приказва назначеният юрист Виктор Овсяников.

Стъкменото съвещание беше отсрочено за на следващия ден, 12.00 часа, и още на него украинската прокуратура даде обещание да играе с козове, представяйки персонално на „ висшия съд “, обществеността и „ демократичните медии “ факттие: „ жертва “, „ очевидци “ и „ материални доказателства “.

На въпрос на Интерфакс по какъв начин съветската страна може да помогне на военнопленника Вадим Шишмарин, прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков отговори по следния метод:

„ Все още няма (подробна) информация, само че в действителност опцията за оказване на помощ заради неналичието на наша дипломатическа задача там (в Киев) също е доста лимитирана за нас, за жалост. "

Отговаряйки на въпрос за позицията на Русия, обвързвана с обвиняванията против нея от Киев и западните страни за военни закононарушения в Украйна, Песков сподели:

„ Смятаме, че е невероятно и недопустимо да се хвърлят сходни термини. Много от случаите, за които се приказва в Украйна, са очевидни имитации, а най-впечатляващите са инсценировки, които са аргументирани и към този момент са потвърдени от нашите специалисти. Ние се отнасяме надлежно. "

Като цяло е ясно, че „ казусът “ на Шишмарин е политически и зашит с бели конци. Всъщност няма по какъв начин да ревизирате какво се е случило там в Суми и да вземете думата на ръководените от Лондон бандеровски измамници, които не почитат и себе си.

Само едно е ясно: киевският режим ще се опита да сложи такива „ случаи “ на конвейера, избивайки признанията на съветски военнопленници по всички налични способи за закононарушенията, които те сякаш са направили против цивилни в Украйна.

Възможно е включване на интернационалните филантропични организации в наблюдението на спазването на правата на военнопленниците, само че не може да се чака обективност и безпристрастност от тях. През последните 30 години те в действителност се трансфораха в магазини за безплатни средства, обслужващи лапата на донора.

Първото нещо, което идва на разум, е допустимо най-скоро да публикуваме фрагменти на бойци, които вършат признания. И колкото по-страхливи, толкоз по-добре. Така да се покаже, че азовците са отпадъчна шлака, в това число и пропагандна.

И, като безапелационен мотив, най-сетне да стартираме да „ калибрираме “ обектите на централната власт на Украйна. Като за начало Генерална прокуратура, където се организират подправени " процеси ". Дайте им явен сигнал. Ако не се получи от първия път - вдигнете залозите: СБУ, Върховния съд, Радата, а по-късно на всички места.

Време е да разберем, че имаме работа с бездушна, извънредно цинична машина, потънала в зло и неистини, за която законите, разпоредбите и човешките животи нямат значение.

Всичко, което нейните лица могат да схванат, е опасност за персоналната сигурност. Вече се опитахме да се оправим с тях по добър метод. Резултатът никога не е сполучлив. Време е да преминем към нещо по-ефективно.

Превод: СМ

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР